Quantcast
Radio1_v_zivo


AVDIĆ prejel prav posebno PISMO! Ta oseba je v njem razkrila svojo GANLJIVO zgodbo ...
Denis Avdić Show | 7. 11. 2020 11:30
Poslušalka, ki je v akciji Keš pred vrati osvojila 1000 evrov, je napisala zahvalno pismo
Ključne besede:     denis    avdić    show    radio1    mojradio1    anja    ramšak    keš    pred    vrati    nagrada    poslušalka    janja    pismo    zahvala
Denis je bil zelo vesel, da je lahko osrečil poslušalko Janjo

Akcija Radia 1, Keš pred vrati osrečuje Slovence in niza čustvene zgodbe naših poslušalcev. Vsak torek namreč dostavljamo denar pred vrata in če srečni izbranec odpre vrata v roku 30-ih sekund, pobere kar 1000 evrov!

In sreča se je nasmehnila tudi poslušalki Janji, kateri smo z nagrado polepšali dan. Pa ne samo dan, mesece za nazaj in naprej. V zahvalo je Denisu Avdiću je poslala čustveno pismo, ki ga objavljamo v celoti brez popravkov.

»Kot prvo se vam iz srca še enkrat najlepše zahvaljujem, da mi je sreča in denar potrkala ravno na moja vrata. Najlepša zahvala tudi vašemu šefu, da sem kljub zamudi zaradi časovnega zamika preko interneta, nagrado prejela.
Ne znam z besedami opisat kaj in koliko mi je ta nagrada polepšala, ne samo dan, teden ali mesec, ampak leta! Ta denar mi je sedaj pomenil OGROMNO. Marsikdo si tega ne zna predstavljat, ker za nekatere je to 1 plača, zame je to VELIKO več kot ena plača, saj tudi po celomesečnem delu toliko ne zaslužim. Sedaj pa sploh ne, ko sem v bolniški že 5 mesecev zaradi operacije in prejemam 430€ bolniške in imam doma 2 majhna otroka (4 in 6 let) s katerima živim sama.

Sedaj se počutim kot da bi prišlo 6 angelov k meni, saj sem s tem denarjem plačala položnice (sicer še ne vseh), ki so se sedaj 5 mesecev samo zbirale na kupu.. Bila sem obupana, že skoraj v depresiji, brez izhoda, in VI ste mi prižgali luč na koncu tunela in odprli na stežaj vrata k izhodu mojega obupa.
Odkar sta mi pred 6. leti umrla oba starša, en za drugim v razmaku 7 mesecev, vmes sem na "srečo" rodila sina, ki mi je takrat dajal moč, da sem vztrajala, da sem se pobrala po smrti mame, kasneje po smrti očeta, je moje življenje postala žalost, samo vedno slabše je bilo. Bila sem sama za vse in po teh letih bom morda letos prvič zakorakala v Novo Leto brez pogleda na kup položnic ki jih ne morem plačati sproti..

Sedaj vem, kako se počutijo otroci, ko jih Deželak Junak pelje na morje, sedaj vem kako se počutijo družine, ko jim z vašim 48 urnim maratonom polepšate praznike z vašo dobrodelnostjo. Kljub temu, da sama živim zelo skromno življenje, se odrekam marsičemu, sodelujem v vaših dobrodelnih akcijah in darujem vsaj 5 eurov, ker predobro vem kako je živeti na robu revščine, saj sem že sama večkrat bila v takšni situaciji, ko nisem imela niti za kruh, kljub temu da imam redno službo in plačo. In še predobro vem, kaj in koliko nekomu pomeni denar, plačilo položnic ali nakup hrane, ker sem sama v enaki, slabši ali malo boljši situaciji.

Zato še enkrat se vam iz srca zahvaljujem za to nagrado, saj je zame zares NEPRECENLJIVA.
V dokaz vam v prilogi pošiljam, koliko položnic mi je s tem denarjem uspelo poravnati (položnice od meseca junija, nekatere še od februarja, ki so se samo nabirale) in kakor hitro je prišel na moj račun, tako hitro je iz njega tudi odšel. Sedaj diham vsaj malo lažje. Zato še enkrat NAJLEPŠA HVALA in ostanite tako pozitivni še naprej, saj ob poslušanju vas zjutraj ko pijem kavo, se vsaj iz srca nasmejim in za trenutek pozabim na svoje skrbi.

Želim vam veliko uspehov, ostanite zdravi, velik pozdrav tudi Anji v karanteno in čimprejšnje okrevanje, ter HVALA ker rišete nasmehe na obraz ljudem.«
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del