Quantcast
Radio1_v_zivo


Kviz zvestobe na Radiu 1
Nagrajujemo | 6. 11. 2020 19:01
Osvoji praktičen set vrhunskih izdelkov za avtomobil!
Ključne besede:     Mol    kviz    Radio1    avtomobil    set
Kviz zvestobe na Radiu 1!

Na bencinskih servisih MOL po vsej Sloveniji ob vsakem nakupu na kartici ugodnosti MOL FOR ME zbirate točke, s katerimi lahko izdelke in storitve dobite ugodneje, nekatere celo brezplačno. Tako lahko točke zamenjate za zastonj kavo ali pranje vozila. V mesecu novembru pa MOL še posebej nagrajuje vašo zvestobo. Število vaših točk se bo, glede na število zbranih točk v novembru, v decembru potrojilo, početverilo ali celo popeterilo. Tako vas čaka še več možnosti za brezplačne izdelke ali res velike popuste pri nakupu določenih izdelkov na bencinskih servisih MOL.

In v tem tednu smo se tudi na Radiu 1 odločili, da nagrajujemo vašo zvestobo. Nas rad poslušaš in misliš, da poznaš marsikatero podrobnost o naših voditeljih? Potem bo naša nagrada igra res enostaven izziv.

Prijavi se preko SMS sporočila na 051 300 300 skupaj s svojimi podatki. Če te izžrebamo, te pokličemo v radijski program in pred tabo bo hitri kviz zvestobe s krasnimi nagradami. Za vsako pravilno odgovorjeno vprašanje bo tvoja MOL nagrada - set izdelkov za avtomobil v vrednosti do 120 evrov.

Kar začnimo: Denis Avdić ima doma psa. DA/NE. Odgovor je da in tvoj je set izdelkov za avto v vrednosti 40 EUR . Anja Ramšak je doma iz Črne na Koroškem. DA/NE? Da. Drži, Anja je Korošica! V etru za dokaz zavrtimo kratek odlomek, ko govori po koroško in se ob tem zabavamo. Tvoj je še en set za avto v vrednosti 80 EUR. In še zadnje vprašanje. Robert Roškar je vegetarijanec? DA/NE? Ne. Tako je, to ne drži, njegova neljubša jed je sendvič s piščančjo salamo!

Na Radiu 1 torej v tem tednu nagrajujemo vašo zvestobo. Ampak tudi vam se v tem mesecu še posebej splača zaviti na bencinski servis MOL, kjer še posebej nagrajujejo vašo zvestobo. Z nabiranjem točk ob nakupih v tem mesecu število svojih točk na kartici MOL FOR ME kar podvojiš ali celo popeteriš v decembru. In še en super namig: na MOL-u med vsemi, ki boste zbirali točke v novembru, izžrebajo še strešni kovček Thule in kar 10 letnih vinjet za leto 2021.

POSTANI ČLAN KLUBA ZVESTOBE MOL FOR ME!

MESEC NOVEMBER JE MESEC ZVESTOBE NA VSEH BENCINSKIH SERVISIH MOL.

Da bi nagradili pripadnost in zvestobo svojih strank, so v podjetju MOL Slovenija aprila 2018 na slovenskem trgu lansirali klub zvestobe MOL FOR ME. Namen slednjega je nagrajevati zvestobo strank in jim na mesečni ravni ponujati ugodnosti, ki bodo ustrezale tako njihovim interesom kot željam ter jim omogočale priročne izdelke po dostopnih cenah. Naj si gre za izdelke za dom, vozilo, vsakdan ali izbran izdelek iz njihove aktualne Fresh Corner ponudbe. Do danes je pozitivne lastnosti kluba MOL FOR ME prepoznalo že več kot sto tisoč članov, katerim iz meseca v mesec ponujajo le najboljše. Tokrat pa so se odločili, da partnerski odnos s člani še dodatno nadgradijo. Mesec november je tako na vseh bencinskih servisih MOL poimenovan tudi kot mesec zvestobe.

To pomeni, da bodo nakupi članov kluba MOL FOR ME tokrat še bolj bogato nagrajeni. Vsakič, ko boste v mesecu novembru koristili svojo kartico zvestobe, boste dosegali različne ravni in stopnje pripadnosti. Višje kot boste, več točk se vam bo v mesecu decembru na vaši kartici zvestobe pomnožilo. V prvi stopnji bodo na MOL-u vaše točke potrojili, v drugi početverili in v zadnji, tretji stopnji celo popeterili. Vse z namenom, da še dodatno nagradijo vašo pripadnost in vam pokažejo, kako zelo cenijo vašo zvestobo. Izmed vseh sodelujočih, tudi tistih, ki bodo v klub MOL FOR ME v novembru vstopili prvič, pa bodo izžrebali nekoga, ki bo prejel strešni kovček za avtomobil znamke Thule ter deset nagrajencev, ki bodo prejeli slovensko letno vinjeto 2021.

Zatorej, v kolikor še niste član kluba MOL FOR ME, je skrajni čas, da postanete del te velike družine. Ob registraciji preko spleta (www.molforme.si) boste na svojo kartico nemudoma prejeli 200 točk zvestobe, ki jih lahko že ob naslednjem obisku enega izmed številnih bencinskih servisov MOL tudi izkoristite. Točke zvestobe lahko izkoristite za ugodnejši nakup izdelkov za vozilo, dom ali potrebščin za vsakdan kot za pranje vašega vozila ali le za kavico. Nekatere izdelke pa ob unovčenju točk lahko prejmete tudi brez doplačila. Izbira je vsekakor bogata in pestra.

Prihodnost zvestobe je pomembna za zadovoljstvo strank

V želji, da se čim bolj približajo svojim strankam ter zadovoljijo njihove potrebe in pričakovanja, bodo v podjetju MOL Slovenija tudi v prihodnje sledili trendom na trgu. Tako bodo ugoden nakup izbranih izdelkov še naprej omogočali svojim članom kluba. Primarni cilj in vodilo kluba zvestobe MOL FOR ME je prilagoditev aktualne ponudbe z namenom povečanja zadovoljstva strank s ponudbo, storitvami ter dostopnimi cenami.

Obiščite spletno stran www.molforme.si in se o bogati ponudbi znotraj kluba zvestobe MOL FOR ME prepričajte tudi sami. V kolikor še niste del velike družine MOL FOR ME, pa vam v mesecu novembru priporočajo, da to tudi čimprej postanete. Vse, kar morate narediti je, da izpolnite spletni obrazec ali izpolnite prijavnico na bencinskem servisu MOL in kmalu vas razveselijo z vašo kartico zvestobe. Zato ne odlašajte in postanite član kluba zvestobe MOL FOR ME že danes.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del