LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Izvedel, da NAROBE jé JAFFA piškote! Pisal podjetju, ki jih izdeluje in dobil odgovor, ki ga ni pričakoval

Spodnja stran je oblita s čokolado? Mi pa jih vedno jemo tako, da je čokolada zgoraj, drži?
Ključne besede: Jaffa, keks, piškoti, podjetje, čokolada, odgovor, zanimivo, hrana
Zagotovo si že kdaj jedel Jaffa piškote in se sploh nisi vprašal, kako se jih v resnici pravilno, jé. No, pa vendar obstaja pravilo. Če smo do sedaj vsi te ''slavne'' pomarančne piškote jedli tako, da smo mislil, da je zgornja stran oblita s čokolado, smo se pošteno motili.Spodnja stran je oblita s čokolado!Podjetje, ki izdeluje Jaffa piškote je razkrilo, da že celo življenje jemo te piškote čisto napačno. Predstavnik podjetja je nato vse skupaj potrdil za Good Housekeeping in dejal, da potujejo vsi njihovi piškoti v rezervoar čokolade, to pomeni, da je čokoladni del pri vseh piškotih dno.In ko je fant po imenu David pisal podjetju, da bi končno izvedel, kako se jih pravilno uživa, je dobil odgovor, ki ga ni pričakoval. Podjetje mu je odgovorilo:''Zdravo David, naši Jaffa keksi gredo skozi rezervoar čokolade, zato je spodnji del keksa tisti, ki je čokoladen. Hvala, Jaffa keksi!''Kako pa je najbolje jesti Jaffa piškote?Najboljša tehnika za uživanje je ta, da se najprej lotiš grizljanja roba piškota, nato pa poješ še sredino s pomarančnim želejem. K tej ugotovitvi jim je pomagala skupina strokovnjakov za hrano in okuse.Nekateri pa celo prisegajo, da ga pomočiš v čaj, da se čokolada malce stopi.