Quantcast
Radio1_v_zivo


Oblekla je TANGICE in pristala na URGENCI: "Ženske bodite pazljive, ko storite TO!"
OMG/WTF | 30. 10. 2020 14:57
Hillary je zaradi preozkih tangic doživela gnojno infekcijo
Ključne besede:     tangice    bolezen    operacija    poškodba    gnojna    rana urgenca
Hillary se niti sanjalo ni, da bo zaradi tangic pristala na urgenci (slika je simbolična)

TikTokerka Hillary Zink je s svojimi sledilci delila zgodbo o tem, kako je zaradi tangic pristala na urgentni operaciji. Rekli so ji, da bi zaradi tega lahko celo umrla. V videu, ki ga je do sedaj pogledalo že šest milijonov ljudi, je pojasnila, kako jo je več dni bolela zadnjica. Bolela jo je do te mere, da na letalu ni mogla normalno sedeti.Potožila se je svoji mami, ki je zadnjico pogledala, vendar ni ničesar odkrila. Ker pa bolečina ni prenehala, temveč se je samo še stopnjevala, sta odšli na urgenco. Tam so ji odkrili absces (gnojni čir) in jo nemudoma urgentno operirali.

»Zdravnik je rekel, da sem imela srečo. Če prišla kasneje, me morda ne bi mogli več rešiti. Najbrž se sprašujete, kako je prišlo do tega? Zaradi tangic! Tangice, ki sem jih nosila, so naredile mikroskopsko majhno rano, ki se je zagnojila. Zaradi te infekcije bi lahko umrla,« je dejala Hillary, ki je bila že zelo blizu temu, da doživi zastrupitev krvi.

»Tangice so res bile nekoliko ozke, ko sem jih potgenila gor, me je nekaj zapeklo. Niti v sanjah pa ne bi pomislila, da so krive za poškodbo, če me zdravnik ne bi vprašal, ali nosim tangice,« je dejala mladenka.Zdravnica Jennifer Lincoln je pojasnila, zakaj lahko pride do take poškodbe.

»Tak tip ciste ali čira, ni redek pojav. Če želite nositi tangice, raje izberite večjo štrevilko in te naj bodo iz bombaža. To je veliko bolje od sintetike, ki je ponavadi bolj groba, zadržuje vlago in bakterije,«
je dejala zdravnica.