Quantcast
Radio1_v_zivo


Učiteljica matematike javno priznala, kaj počne s svojimi rabljenimi nogavicami: ''Ne, ni mi nerodno!''
Zanimivo | 31. 10. 2020 7:06
Je tudi šampionka v boksu in zraven služi s tem, ko prodaja svoje ''umazane'' nogavice
Ključne besede:     Avstralija    Ebanie    Bridges    učiteljica    boksarka    zaslužek    fetiš    nogavice    bizarno
Seksi 33-letnica je uspešna na več področjih - najbolj ji gre prodaja rabljenih nogavic

33-letna učiteljica matematike in boksarska šampionka Ebanie Bridges je našla precej zanimiv, a nenavaden način za služenje denarja. Zgodba se je začela s tem, ko ji je eden od navijačev pisal, če lahko kupi njene rabljene nogavice s treninga. Šampionka je nedavno razkrila, da se je vse začelo v šali, a je kasneje videla, da navijač mislil resno.

Par svojih rabljenih nogavic mu je prodala za neverjetnih 760 evrov. Ko je na družbenih omrežjih razkrila željo oboževalca je še pripisala "Kdo rabi OnlyFans, ko pa lahko služite na račun rabljenih nogavic!"Objava je v hipu postala viralna, njen posel pa je zacvetel na osnovi nenavadnega fetiša, ki ga je sprva vzela kot šalo. Zdaj v povprečju zasluži skoraj 850 evrov mesečno. V zadnjih štirih tednih je s prodajo rabljenih nogavic zaslužila več kot 3.000 evrov.


Medtem pa se je pojavil še en nenavaden fetiš oboževalcev, ki ji želijo samo za fotografijo njenih rabljenih nogavic plačati 100 evrov. Prodaja nogavic je seveda precej višja. Dve nogavici je dvema oboževalcema prodala za kar 1.690 evrov.
Njena zgodba se je razširila po vsem svetu, zato tudi naročila prihajajo skoraj iz celega sveta.

"Ne bom zanikala in priznam, da s tem res veliko zaslužim! Najbolj nenavadno mi je, ko dobim prošnjo, da si fotografiram svoja bosa stopala. Počutim se kot bi prodajala gole fotografije," še dodaja in pravi, da je zanjo to le posel in v tem ne čuti nobene seksualnosti.


Poleg poučevanja matematike, pa pomaga tudi problematičnim najstnikom in dekletom z anksiozno motnjo ter vodi seminarje o boksu, kjer mladim pomaga na samozavesti.

Lahko pa se pohvali tudi s tem, da zaenkrat v ringu ostaja še neporažena boksarka. S časom se namerava iz Avstralije preseliti v Anglijo, saj kot sama pravi, je boks tam veliko bolj razširjen.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del