Quantcast
Radio1_v_zivo


Na prvi pogled je slika zelo ŽALOSTNA, a ne na drugi! "Se je iz tega res za norčevati?"
OMG/WTF | 27. 10. 2020 12:33
Eli je prišel na svojo rojstnodnevno zabavo, ki je bila videti kot pogreb
Ključne besede:     zabava    rojstni    dan    pogreb    presenečenje    
Eli je bil začuden, ko je na zabavi zagledal tole... (Foto: Facebook)

Ko sanjarimo o rojstnodnevni zabavi, običajno pomislimo na balone, torto, vabila, zabavne klobučke in seveda…zabavo. In o tem je sanjaril tudi Eli McCann, ki je bil močno presenečen, ko je videl kakšno zabavo mu je za 33. rojstni dan pripravil njegov partner Skylar.


Foto: Facebook

Namesto na zabavo, je Eli prišel na pogreb. Skylar je razložil, kako je prišel na to idejo.

»Mislim, da ljudje ne bi smeli čakati, da nekdo umre, da bi tej osebi povedali, koliko jo ljubijo in koliko jim pomeni,« je dejal Skylar, ki je za to priložnost stanovanje opremil, kot da gre za pogreb. Povsod so visele Elijeve fotografije, gostje pa so mogli priti oblečeni v črno. Dobili so tudi navodila, da med celotno ceremonijo ignorirajo Elija in da se pretvarjajo, kot da njega ni tam, saj je moral dobiti občutek, kot da je duh in v ozadju opazuje svojo zadnjo pot.


Foto: Facebook

»Njegova kreativnost me je pustila brez besed, rekel mi je naj se lepo oblečem, da greva na večerjo. Ko smo prispeli v prijateljevo hišo, sem zagledal 15 ljudi, ki so oblečeni v črno sedeli na stolih in se pretvarjali, da tiho jočejo. Izvedli so vso ceremonijo, jaz pa sem sedel na stolu in jih tiho opazoval. Bilo je zelo šarmantno, smešno in morbidno,« je dejal Eli.

Marisikomu pa ideja ni bila všeč. "Se je iz tega res za norčevati," se je glasil zapis pod objavo na socialnih omrežjih.