Quantcast
Radio1_v_zivo


Poteguj se za SUPER brezplačne nakupe v Supernovi!
Nagrajujemo | 30. 10. 2020 17:01
Sodeluj v nagradnem skladu za 6.000 € - Darilne kartice Supernova!
Ključne besede:     Supernova    nakupi    darilna kartica
Ne zamudi velike nagrade!Res je! Vsi radi nakupujemo! Naj gre za vsakodnevne nakupe, menjavo garderobe ali pa kakšno darilo. Prihaja veseli december, ko boste želeli svoje najdražje in prijatelje obdariti s prav posebnim darilom! Takim za prav vse okuse – darilo po meri za vsakogar! Tako, da bi kakšna Darilna kartica Supernova prišla zeloooo prav, kajne? Mimogrede, darilna kartica je zelo lična in vsekakor lahko postane tudi lepo in zelo uporabno darilo za prihajajoče praznike. Še več, Darilno kartico Supernova lahko čisto enostavno oblikuješ povsem sam z želeno fotografijo obdarovanca ali pa kar vajino skupno fotografijo. Torej povsem preprosto do prav posebnega darila z osebno noto.

Vsaj ene skrbi te lahko rešimo na Radiu 1 v sodelovanju z nakupovalnimi centri Supernova, ki so res praktično na vsakem koraku – v skoraj vseh slovenskih regijah! V skupini Supernova je 25 centrov, od tega lahko Darilno kartico Supernova vnovčujete v 15 centrih po vsej Sloveniji.

V najbolj poslušan jutranji radijski program v Sloveniji, Denis Avdić šov, kljub hladnejšim dnem prihaja VROČA AKCIJA:

TEDEN SUPER BREZPLAČNIH NAKUPOV V SUPERNOVI!

Vsak dan imamo za vas kar 1000 € za brezplačne nakupe v Supernovi. Kličemo 2x in vsak nagrajenec lahko dobi do 500 € ali več, v kolikor se prvi izžrebani ne oglasi po dveh zvokih klicanja.

Kako do nagrade?

Čisto enostavno!

Prijavi se v zgornji prijavnici za super brezplačne nakupe v Supernovi in potem samo pozorno poslušaj Radio 1. Kajti, ko te bomo poklicali, bo tvoja naloga, da se čimprej oglasiš!

Vsi poznamo ta »Tut tuuu«, ki ga slišimo, ko nekoga kličemo.

In od teh zvokov je odvisna višina tvoje nagrade! Če bo pozvonilo največ 2x preden se oglasiš, dobiš kar 500 €! Za vsak dodatni »Tut tuuu«, pa se bo znesek zmanjšal za 100 €! Ta znesek, pa se bo prenesel v naslednji klic.

Tako, da dobro poslušaj Radio 1 in Denis Avdić show in imej telefon vedno pri sebi! Čas je denar! Da je čas denar, se zavedajo tudi v Supernovi, kjer na enem mestu najdeš skoraj vse, kar rabiš. Tako prihraniš čas, ker ne rabiš skakati iz ene lokacije na drugo. Darilno kartico Supernova, ki je popolno darilo, saj z njo lahko nakupuješ v več kot 700 trgovinah po Sloveniji, pa lahko enostavno naročiš tudi preko spleta na www.supernova-kartica.si.

Od ponedeljka, 2. 11. 2020, pa nas spremljaj tudi na FB Radia 1 nagrajuje, kjer bomo v ponedeljek, 9. 11. 2020, 25 sodelujočim podelili Darilno kartico Supernove s podobo Denis Avdić showa v vrednosti 40 €.
Super Darilna kartica za več kot 700 prodajnih mest po Sloveniji

Darilne kartice Supernova so idealne za celoletno nakupovalno mrzlico in obdarovanje najbližjih, ko zmanjkuje časa in idej. Obdarovanec jih lahko koristi v 15 nakupovalnih centrih Supernova po Sloveniji.


Kje lahko kupim Darilno kartico Supernova?

Darilno kartico lahko kupite preko spletne strani www.supernova-kartica.si ali osebno v času obratovanja nakupovalnega centra na zadevnih prodajnih točkah (informacijski pult oz. kiosk za darilne kartice):

- info točka v Supernovi Ljubljana Rudnik in Ljubljana Šiška

- kiosk (darilomat) v Supernovi Nova Gorica

- info točka trgovine Spar / Interspar v Supernovi Qlandia: Kranj, Krško, Nova Gorica, Novo mesto, Kamnik, Maribor in Ptuj


Kje lahko koristim Darilno kartico Supernova?

Darilno kartico Supernova lahko koristite v kar 15 nakupovalnih centrih Supernova po Sloveniji:

- Supernova: Ljubljana Rudnik, Ljubljana Šiška in Nova Gorica

- Supernova Qlandia: Kranj, Krško, Nova Gorica, Novo mesto, Kamnik, Maribor in Ptuj

- Supernova Mercator: Ajdovščina, Novo mesto, Postojna, Kranj Primskovo in Kranj Savski Otok


Kaj je e-Darilna kartica Supernova?

Elektronska Darilna kartica Supernova je SUPER darilo ''v zadnjem trenutku''! Ob naročilu boste prejeli PDF dokument, ki ga lahko pošljete po mailu, stiskate ali shranite v telefon. Strošek nakupa je enak vrednosti dobroimetja, ki ga naložite na e-darilno kartico. Tudi e-darilno kartico lahko personalizirate s svojo fotografijo. V kolikor plačilo izvedete s kreditno kartico, prejmete e-darilno kartico takoj. V koliko uporabite plačilo po predračunu, e-darilno kartico prejmete, ko so sredstva nakazana in vidna na bančnem računu izdajatelja.Več na supernova-kartica.si

Pravila za sodelovanje