Quantcast
Radio1_v_zivo


Anja preventivno odšla na testiranje za koronavirus! Izvid jo je močno presenetil ...
Denis Avdić Show | 25. 10. 2020 20:10
Anja se je dobro počutila, a je vseeno odšla preventivno samoplačniško opraviti test
Ključne besede:     denis    avdić    show    radio1    mojradio1    anja    ramšak    koronavirus    test    pozitivno    covid    šok
Anja odšla na test za Covid-19

PRENESI DATOTEKO
Anja o tem, kako poteka testiranje na koronavirus
Denis in Deželak sta minuli konec tedna ostala v studiu sama, saj sta njuni »boljši« polovici, Anja in Jana zaradi zdravstvenih razlogov preventivno odšli domov. Jana je staknila virozo, Anja pa se je v sredo samoizolirala, saj je bila v stiku s potencialno okuženo osebo. Jutranji program je tako vodila od doma, tako, da jo Denis in Deželak praktično »nista pogrešala«, saj je bila enakopravni član ekipe. Kljub temu pa sta pogrešala njuno bližino, saj vedno poskrbi za veliko topline, smeha in zabave. V četrtek ji je bilo do tega sicer nekoliko manj, saj sta z Jano preventivno odšli na samoplačniški test za koronavirus.

»Testirali sva se v Kamniku, tam ni bilo nobene gneče. Zapelješ se v tako hiško, kot za kostanj (smeh), poveš svoje podatke in pride oseba v skafandru. Palčka za v nos je kar dolga. Osebje je zelo prijazno, razložijo, da bo morda neprijeten občutek in prav imajo. Podrezajo po mehkem tkivu in to je to. Palčka gre zelo globoko, ko pa jo potegne ven, se ti ulijejo solze. Vse skupaj traja 10 sekund,« je dejala Anja, ki je z napetostjo pričakovala rezultat testa.

Anja o tem, kako poteka testiranje na koronavirusTa je pokazal, da Jana ni okužena, Anja pa je OKUŽENA z novim koronavirusom.

»Bila sem sicer že nekaj dni prej utrujena, a sem to pripisovala temu, da sem kronično utrujena že leta, odkar imam budilko nastavljeno na 4:15. Imela sem tudi pms, zaradi katerega sem običajno brez energije. Odkar sem zvedela, da sem pozitivna, sem od prijateljev dobila že par karantenskih paketov, tudi rože sprejemam, gintonik pa čez dva tedna,«
je dejala vedno nasmejana Anja.

Vsi njeni sodelavci smo nad njo izjemno ponosni, saj je v dani situaciji ravnala pravilno. O svoji izkušnji s koronavirusom bo poročala tudi v Denis Avdić Showu, kjer bo odkrito spregovorila kako se spopada z okužbo. Vsi pa ji želimo, da koronavirus čim prej premaga in se vrne med svoje prijatelje in sodelavce! Sicer pa bo zaradi njene okužbe Denis, ki je nameraval jesenske počitnice preživeti doma z družino, prekinil dopust in se vrnil v studio.

Tudi on se je, skupaj z Deželakom preventivno odpravil na samoplačniško testiranje. Oba voditelja sta k sreči negativna! 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del