Quantcast
Radio1_v_zivo


37-letna lepotica je postala BREZDOMKA! Na ulici brska po smeteh, umila se ni že več kot eno leto
Žalostno | 23. 10. 2020 10:36
Loni Willison je bila nekoč slavna manekenka in fitnes model, danes je ne prepozna nihče
Ključne besede:     Loni    Willison    brezdomka    klošarka    manekenka    ulice    videz    šok    žalostno
Loni je brezdomka in pravi, da se je na ta način življenja navadila

Nekdanja manekenka, fitnes model in bivša žena zvezdnika iz Obalne straže Jeremy-ja Jacksona, je že 4 leta brezdomka. 37-letna Loni Willison je leta 2016 je pristala na ulici in od takrat naprej životari.Z Jeremyjem je imela precej buren zakon, ki je trajal le 2 leti in se je končal s pretepom. Zlomil ji je dve rebri, poškodoval obraz in vrat. Znanci pravijo, da je njeno življenje šlo od takrat naprej samo še navzdol. Nazadnje je bila zaposlena kot asistentka na kliniki za lepotne operacije, a je leta 2016 doživela živčni zlom. Odpustili so jo, nato pa je ostala še brez stanovanja. Zaradi brezposelnosti in nezmožnosti plačevanja računov, se je znašla na cesti.Leta 2018 je medijem priznala, da se ni prhala že več kot eno leto. Pravi, da želi biti čim bolj umazana, da bi se tako izognila uličnim napadom. Predkratkim pa so jo ujeli, kako je pred seboj porivala nakupovalni voziček poln oblek, med drugim pa je v njem imela tudi vzglavnik in odejo.
Nekoč zapeljiva plavolaska, je danes le še bleda senca sebe. Po ulicah Los Angelesa je hodila v zanemarjenih oblačilih, s cigareto v ustih in brskala po smetnjakih.

Je tudi odvisnica od drog in se bori s številnimi psihičnimi težavami, poročajo ameriški mediji. Prijatelji so jo nekoč celo prepričevali, naj odide v kliniko za odvajanje, a se je temu odločno upirala. 

Čeprav je stara komaj 37 let, je videti precej starejša. Opazili so tudi, da ima poškodovano desno roko. Za ameriški časnik je dejala, da se počuti dobro in ne potrebuje pomoči od nikogar. Povedala je še, da z bivšim možem ni govorila, prav tako pa se ne želi pogovarjati s svojimi prijatelji. Ne želi pomoči in je prepričana, da se sama dobro znajde. ''Imam vse, kar potrebujem. Nikogar ne brigam in ne želim videti prijateljev in znancev, saj vem, da tudi oni ne želijo videti mene. Nimam mobilnega telefona. Imam hrano in kraj, kjer lahko prespim. Včasih kaj kupim, veliko hrane pa je po smetnjakih.''


Loni, ko je bila še srečna z Jeremyjem
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del