Quantcast
Radio1_v_zivo


Fotografinjo prosila za dovoljenje, da bi na družinski sliki nekaj spremenila: Ljudem se obrača v želodcu ob tem!
OMG/WTF | 23. 10. 2020 8:13
Mamica želela, da bi nekdo odstranil pastorka v ozadju
Ključne besede:     fotografiranje    photoshop    fotografinja    sramota    družina    mamica    otrok    odstranitev    bizarno    zgražanje    pastorek
Želela, da iz fotografije odstranijo dečka - moževega sina iz prejšnjega zakona

Mlada mamica po imenu Natalie Marie je odšla z družino na fotografiranje, a ji ni bilo všeč, da je bil na fotografiranju zraven tudi možev sin iz prejšnjega zakona, se pravi njen pastorek.

Pred fotografinjo ji je bilo očitno nerodno reči, da ne sme biti zraven na vseh slikah, da ne bi bil mož užaljen, pa se je kasneje domislila, da bi ga nekdo s photoshopom enostavno izbrisal.

Fotografinji Dawn Marie je poslala Facebook sporočilo in jo prosila za dovoljenje, da bi nekdo preuredil njeno fotografijo. Natalie ji je napisala, če bi jo motilo, da bi sliko objavila v neko Facebook skupino in skušala najti nekoga, ki bi dečka odstranil. Dawn Marie se je strinjala.''Hočeš, da ga odstranijo,'' je nazaj odpisala fotografinja in vprašala še: ''Ali smo naredili posnetke brez njega? Seveda, draga, lahko to narediš, ne moti me!!'' je zaključila fotografinja.

''Ja, hočem eno fotografijo samo s svojimi otroki oz. fanti,'' je odgovorila nazaj mamica in dodala, da žal niso naredili nobene slike, kjer bi bili gor samo oni štirje. Nato se ji je še zahvalila in zraven prilepila smeška, ki joče od smeha.

Kaj hitro po objavi na Facebooku, kjer je prosila različne ljudi, ki se ukvarjajo z urejanjem slik, da bi odstranili pastroka, pa je sprožila val ogorčenja. Njena nenavadna želja je v hipu zakrožila po spletu, kjer so se vsi zgražali. Ljudje so pisali, da se jim obrača v želodcu in celo da je podn od ženske.''Živjo! Ali lahko kdorkoli odstrani s slike otroka na sredini? Fotografinja mi je dovolila,'' se je glasila njena objava na Facebooku, ko je pisala v skupino Photoshop Fairy Connection. 

Kljub zgražanju in številnim kritikam, pa ji je le uspelo najti nekoga, ki je njeni želji ustregel. Njeno Facebook profilno sliko sedaj krasi nova fotografija - brez pastorka. 


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del