Quantcast
Radio1_v_zivo


Vstopila v TRGOVINO, ko so zaposleni ZNORELI! Prosili so, če jo lahko čimprej zapusti!
Ljubezen & seks | 20. 10. 2020 14:38
Ženska je v trgovino na vrvici pripeljala moškega
Ključne besede:     domina    moški    ženska    bizarno    vrvica    zgražanje    trgovina
21-letna Lark je bila v trgovini prava atrakcija (Foto: Twitter)

Kupci v enem izmed supermarketov z zdravo prehrano v Los Angelesu, so bili priča skrajno nenavadnemu, za marsikoga že bizarnemu prizoru. Rdečelasa domina je v trgovino na vrvici pripeljala moškega! Par se je brezskrbno sprehajal med nakupovalnimi policami, kupci pa so ju fotografiral. Nekdo je sliko objavil na Twitterju in povzročil val ogorčenja. Objava je dosegla že več kot 100.000 všečkov in 15.000 delitev.

Kmalu zatem se je oglasila omenjena ženska z imenom Lark, ki je menda želela samo steklenico soka. Kljub temu, da sta bila s partnerjem videti nenavadno, pa sta nosila maski in upoštevala vsa varnostna navodila.


Foto: Twitter 

»Že ko sva vstopila, sva bila deležna veliko pozornosti. Vsi so naju začeli slikati. Zaposleni so naju z zgraženjem opazovali. Lahko sva kupila kar sva želela, nato pa so naju prosili, če lahko zapustiva trgovino. Ni res, da sem ga bičala ali prisilila jesti hrano iz pasje sklede. Samo kupila sem jo, dvakrat pa sem ga res malce odrinila, ker se je želel dotakniti moje noge previsoko, kar mi ni bilo všeč« je dejala 21 letnica.