Quantcast
Radio1_v_zivo


Nobena sošolka ne želi priti v njeno sobo, ko jim pove, kaj ima v njej: ''KAKO JI STARŠA TO DOVOLITA?'' se sprašujejo
Srčkano (cute) | 18. 10. 2020 3:51
8-letna Hollie ima v svoji sobi pravi mali živalski vrt
Ključne besede:     deklica    soba    zoo    živalski    vrt    pajki    polži    kobilice    škorpijoni    kače    strašljivo    bizarno    otrok    strah    ljubezen
Hollie ima sobo polno pajkov, kač in ostalih ''nepriljubljenih'' hišnih živali

8-letna Hollie Greenhalgh je velika ljubiteljica živali in ima v svoji sobi pravi mali živalski vrt! Sobo si namreč deli z več kot 50-imi pajki, kobilicami, polži, dvema kačama in škorpijonom. Vsakodnevno porabi skoraj tri ure, da nahrani vse ''stanovalce'' njenega sobnega živalskega vrta, kar pa ji predstavlja veliko veselje in to počne najraje na svetu.

Hollie redno objavlja posnetke živali tudi na svojem YouTube kanalu, kjer ima že več kot 6.000 naročnikov. Ljudem deli praktične nasvete za oskrbo živali, pri tem pa ji pomaga mama Rachel.Živali obožuje že od nekdaj, zato so ji starši za njen 7. rojstni dan kupili mehiško tarantelo, ta je bila prva iz njene zbirke. Ljudje se sprašujejo od kje se je mala deklica navdušila za ta nenaveden ''hobi,'' in kako to, da ji starši tega ne preprečijo. 

Odgovor pa je preprost: ''To kar otroka osrečuje, mu ne smeš vzeti!'' povesta starša. 

Njena zbirka živali se tako hitro veča, starši pa so povedali, da so za nakupe vseh drugih živali namenili že skoraj 550 evrov. "Všeč mi je, kako tarantele hodijo, zelo so mi prikupne!" pove simpatična deklica, medtem, ko ji po rokah pleza kosmati pajek. 

 "Vsem želim sporočiti, da so tarantele in nevretenčarji ljubke živali. Nekaj časa traja, da poskrbim zanje. Raje ostanem doma in skrbim zanje, kot pa da se zunaj igram s prijatelji." še dodaja Hollie, ki se raje v sobi igra s plazilci, kot pa z Barbikami, kot njene vrstnice.Je pa mama hudomušno še dodala, da pižama party pri njej odpade, saj nobena sošolka ne želi spati v sobi, kjer so kače in pajki.