Quantcast
Radio1_v_zivo


Kar 12 let je bila odvisna od KOKAINA in ALKOHOLA! Danes je njeni najbljižji več ne prepoznajo!
WOW | 10. 10. 2020 16:29
Škotinja je premagala odvisnost in postala drug človek
Ključne besede:     droge    alkohol    odvisnost    ozdravitev
Škotinja je bila med odvisnostjo videti precej slabo

Ainsley Loundoun je podrobno opisala zgdobo o tem, kako je spremenila svoje življenje in premagala odvisnost od drog in alkohola. Škotinja je postala odvisnica od prepovedanih substanc pri samo 14-ih letih, v tem času pa si je tudi poskušala vzeti življenje. Trpela je za depresijo in imela težave z mentalnim zdravjem, zato je uteho iskala v alkoholu, ki naj bi ji prikril bolečino.

To temačno obdobje v svojem življenju opisuje kot popolnoma kaotično, saj je droge in alkohol konzumirala vsak dan. »Živela sem v strašni temi, alkohol sem odkrila zelo zgodaj. Mislila sem, da je normalno, da otroci pijejo. To je bil del problema. Kasneje nisem mogla obdržati službe, soočala sem se z nasiljem, pri 16-ih letih sem zabredla v težave in za las zgrešila zapor,« je dejala 28-letnica, ki je kmalu posegla še po kokainu.


Ainsley danes (Foto: Facebook)

Dno je dosegla pri 26-ih letih, ko so ji starši in prijatelji dejali, da nočejo biti več v njeni družbi. »Takrat sem dojela, da ni več druge poti. Ostal mi je samo še zapor, samomor ali ozdravitev. Izbrala sem slednjo,« je dejala Škotinja, ki se zdravi že dve leti in je tokrat obdržala celo službo. »Hvaležna sem, da živim. Je naporno, ampak uspelo mi bo, saj imam močno voljo. S svojo zgodbo želim navdihniti tudi druge,« je še dejala plavolaska, ki je danes videti povsem drugače, saj jo še prijatelji komaj prepoznajo.


Foto: Facebook