Quantcast
Radio1_v_zivo


Kapitanka luksuzne križarke je UDARILA nazaj: "Bogi revež, kako ga je PONIŽALA!"
WOW | 7. 10. 2020 13:45
Na TikToku je odgovorila na seksističen komentar
Ključne besede:     ladja    križarka    kapitanka    ženska    moč
Kate je kapetanka velike križarke

Kapitanka mega križarke Celebrity Cruises, Kate McCue je na TikToku objavila video, ki ga je pogledalo že več kot milijon ljudi, saj se je začel viralno širiti po socialnih omrežjih.

Kate je namreč v videu odgovorila osebi, ki ji je napisala komentar, kjer se sprašuje kako je lahko ona kapitanka, saj je samo ženska. Njen pogumen odgovor je navdušil mnoge.

»Ponavadi take komentarje ignoriram, zdaj pa mislim, da je pravi čas, da jim odgovorim. Smo leta 2020 in šokirana sem, kako nekdo še vedno ne pozna razlike med your (tvoj) in you're (ti si). You're uporabljamo, ko želimo reči ti si, na primer seksist. Your pa je nekaj kar nekomu pripada, na primer tvoja nerazgledanost,« je pojasnila Kate in nadaljevala. »No, ne skrbi, tu sem zate. Ko boš potreboval še več razlage, veš kje me najdeš. V mojem kapitanskem sedežu,« je zaključila Kate.

Nad odgovorom so bili njeni sledilci povsem navdušeni. Zaploskali so ji in zapisali, da je kraljica in naj ji že nekdo da krono. "Bogi revež, kako ga je ponižala," pa je napisal neznanec.