Quantcast
Radio1_v_zivo


Sanjska kopalnica OBI na Radiu 1
Nagrajujemo | 9. 10. 2020 20:09
OBI - najboljša destinacija, če se odločite za novo kopalnico
Ključne besede:     OBI    kopalnica    Radio 1
Sanjska kopalnicaOBI je najboljša destinacija, če se odločite za novo kopalnico. Čaka vas odlična izbira artiklov priznanih blagovnih znamk, strokovno svetovanje in celo 3D izris kopalnice. In svojo novo kopalnico boste v OBI-ju lahko videli na lastne oči, še preden bo izdelana!

V OBI je odšel tudi Iztok Gustinčič, voditelj popoldanskega programa KinG na Radiu 1. Kot Primorec je zavil v OBI Koper. Ampak OBI-ja, v katerih so tako kot v Kopru, kopalnicam namenili kar cel oddelek, sta še Ljubljani in Kranju. Vse za kopalnico tako najdete v vseh OBI-jih.
 
Iztok je v OBI-ju z veseljem pogledal ponudbo kopalniških armatur, pa tuš kabin in ploščic, ampak pravi namen njegovega obiska je bila prav posebna naloga. Na Radio 1 namreč prihaja nagradna igra:

»Sanjska kopalnica OBI na Radiu 1«

Iztok je v OBI-ju posnel kup zvokov, ki jih v kopalnici slišimo vsak dan in jih morda sploh ne zaznamo. In v naslednjih dveh tednih vam bomo vsak dan v programu Radia 1 predvajali en zvok iz sanjske kopalnice OBI. Zapiranje vrat tuš kabine, zvok polnjenja WC kotička, odlaganje tuš ročke v držalo na steni, vrtenje rolice WC papirja na držalu ... To so zvoki, ki jih vsi dobro poznamo, toda, ko jih samo slišite, bo treba dobro razmisliti, kam v svoji kopalnici bi jih postavili oz. za kateri zvok gre. V času "Sanjske kopalnice OBI na Radiu 1" bomo torej vsak dan razmišljali o kopalnicah in se zabavali ob vsak dan novem zvoku, ki ga predvajamo. In poslušalce spomnimo, da vsakega izmed izdelkov, ki jih odkrijemo iz dneva v dan, najdejo tudi v OBI-ju.

Vas zanima, kakšna je nagrada? HUDA!! Vsak dan tistega poslušalca, ki pravilno ugane od kod prihaja zvok, nagradimo z Obi darilno kartico v vrednosti 40 EUR. Na koncu pa bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali nekoga, ki bo prejel bon v vrednosti 1.500 EUR za opremo nove sanjske kopalnice OBI!OBI - Za boljše domove in lepše vrtove

Največji trgovec z izdelki za gradnjo, dom in vrt v Evropi že več kot 20 let uspešno posluje in zadovoljuje potrebe tudi slovenskih potrošnikov.
Veseli smo, da vam z bogatim izborom kvalitetnih izdelkov pomagamo graditi, prenavljati ter urejati vaše domove in vrtove.

V pestri ponudbi izdelkov boste našli vse potrebno za vaše domače projekte gradnje ali obnove - okna, vrata, talne obloge, ploščice, barve, luči in ostale potrebne izdelke. Pri izbiri vam bodo s strokovnim svetovanjem pomagali naši zaposleni. Pravi projekti pa potrebujejo pravo orodje – skupaj bomo našli tistega, ki je za vaše potrebe najbolj primeren.

Še posebej smo ponosni na naš vrtni center, kjer za visoko kvalitetne rastline skrbimo v kontroliranem okolju. Pri nakupu vam nudimo tudi strokovno svetovanje za izbor najprimernejših rastlin za vaš dom in okolico. Poleg rastlin pa boste našli še druge potrebne izdelke, ki bodo vaš vrt ali teraso spremenili v prostor za popolno sprostitev; vrtno pohištvo, senčila, žare, zunanja svetila, in še marsikaj.

Poznate naše storitve?

• Brezplačni 3D izris kopalnice v izbranih centrih (v Ljubljani, Kranju, Kopru, Celju ali Mariboru) s strokovnim svetovanjem in širokim izborom priznanih blagovnih znamk

• V naši mešalnici barv vam zmešamo vsak barvni odtenek

• Pri nas kupljen les vam brezplačno razrežemo natančno po meri in po želji zalepimo tudi robne trakove

• kupljeno blago pa vam tudi z veseljem in po zelo ugodni ceni dostavimo na dom

Pomagamo vam tudi pri vaših večjih projektih – naši projektni svetovalci vam bodo svetovali, kaj vse potrebujete za izvedbo projekta ter vam pripravili individualno ponudbo, prilagojeno vašim meram.

Pa še namig za vaše prijatelje mojstrovalce - OBI-jeva darilna kartica je popolno darilo za vse mojstrovalce, ki jih želite obdariti.

OBI - Za boljše domove in lepše vrtove

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del