Quantcast
Radio1_v_zivo


Zalotili so ga med spanjem v pisarni! Ko so videli, kaj ima ''NA SEBI,'' pa jim je bilo žal, da so ga obtožili za lenuha
Srčkano (cute) | 6. 10. 2020 9:25
Socialni delavec ganil s svojo potezo in dokazal, da svoje delo opravlja s srcem
Ključne besede:     sociala    delavec    sirota    otrok    pisarna    spanje    varstvo    služba    ljubezen    rejništvo
Jason svoje delo opravlja s srcem, kar dokazuje tudi slika

Jason Heckman je socialni delavec, ki svoje delo opravlja z dušo in srcem. Sodelavec ga je slikal medtem, ko je spal v pisarni, a še zdaleč ne zato, ker ne bi imel dela, ampak je počel nekaj, ob čemer se ti razneži oko.

Zalotil ga je, kako v naročju drži malo deklico, s katero je čakal, da ponjo pridejo njeni posvojitelji. Bila je prestrašena in je ni želel pustiti same, zato je več ur, po že zaključenem delavniku ostal z njo v pisarni. 


Deklica se je takole umirila in zaspala v njegovem naročju

Ko je njegova žena videla to sliko, jo je objavila na splet in zapisala:

Tistega dne je ena izmed deklic čakala na rejniške starše in preselitev v novi dom. Moj mož je zaradi tega ostal dlje v službi in nekaj ur preživel z deklico. Poskrbel je za njo in z njo počakal na njene rejnike. Bila je prestrašena in ni poznala nikogar. Ni je želel pustiti same.

V svetu polnem sovraštva in jeze, kjer se znajo nekateri braniti le z orožjem, so tu še vedno otroci, nedolžna bitja, ki si želijo imeti ob sebi nekoga, ki jih bo čuval in se nanj lahko zanesejo.

Pogosto se morajo sami soočiti s težavami in nekateri že zelo zgodaj odrasti brez staršev v tem krutem svetu. Če pa so na svetu ljudje, kot je moj mož, potem je svet lepši. Ta fotografija je dokaz ljubezni!

Moj mož je pač tisti, ki bo šel v službo vedno uro prej in bo prišel pozno domov, samo zaradi tega, da bo tisti čas ob otrokih ter bo na lastne oči videl, da je za njih poskrbljeno. Najbolj žalostno pa je to, da od nadrejenega še nikoli ni prejel pohvale ali bil nagrajen. Pravi, da se ne obremenjuje s tem, saj to delo opravlja za to, da je lepo drugim. To si zasluži veliko spoštovanje!

Več ljudi bi moralo biti takšni kot je on!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del