Quantcast
Radio1_v_zivo


Oče in hčerka v rokah držala dojenčico, ko so izvedeli, KJE STA V RESNICI! Ljudem se je stemnilo pred očmi ...
Žalostno | 10. 10. 2020 4:06
Zaradi pijanega voznika izgubil ženo in še nerojeno hčerko ter objavil slike s pogreba
Ključne besede:     slovo    dojenčica    mama    oče    otroci    nesreča    krsta    pogreb    žalostno    tragično    smrt    voznik    pijanost    solze
Objavil slike s pogreba, kako se je z otroki še zadnjič poslovil od žene in hčerke

Zachu Kincaidu se je sesul svet po tem, ko je v tragični nesreči izgubil svojo ženo, ki pa je bila v 33. tednu nosečnosti.

V 29-letno nosečnico Krystil Kincaid je trčil pijani voznik. Šlo je za Marcosa Foresala, prvaka v boksu, ki je proslavljal svojo zmago in je tistega večera pijan sedel za volan. Po nesreči je celo stopil ven iz avta in se preko Facebooka v živo javil svojim oboževalcem rizorišča nesreče.


Po nesreči se je snemal in se smilil samemu sebi, kako ima poškodovan avto

Njegovo dejanje obravnavajo za nedopustno in izredno neprimerno. Namesto, da bi pomagal nosečnici, je snemal, kako grdo ima poškodovan avto in se pritoževal nad nastalo škodo. 


Posledice so bile prehude, niso je uspeli rešiti

Reševalci so hitro prišli na kraj nesreče in poškodovano mamico odpeljali v bolnišnico. S carskim rezom so hoteli rešiti dojenčico, a so bile posledice prehude. Obe sta čez nekaj ur umrli.


Bili so srečna družina, a se je žal vse končalo zaradi pijanega voznika

Preden se je zgodila nesreča, se je Zach še zadnjič slišal s svojo ženo. V telefonu je zaslišal močen pok, ko je izgubil stik. Zgodila se je nesreča in tako je čez noč ostal sam z otroki. Za seboj je pustila 4 otroke, in sicer 11-letno hčerko, dva sinova stara 6 in 4 leta ter 14-letno pastorko.


Žalostni 4-letni sin še zadnjič ob svoji mamici

Zach se zdaj sprašuje, s kakšno pravico se je voznik za volan usedel pijan in vse to tudi posnel, namesto, da bi pomagal ponesrečenki. Zdaj pa je jezen tudi nad kalifornijskimi oblastmi, ki bodo povzročitelju nesreče sodili le za eno osebo, se pravi, da njegova nerojena hčerka ni spadala med žrtve.


Zach je tako še zadnjič odprl krsto in se poslovil od žene ter hčerke, ki sta k večnemu počitku legli skupaj

Prizadeti oče je tako namesto veselja ob rojstvu hčerke, moral pokopati tako njo, kot svojo ljubljeno ženo. V ta namen je objavil posnetke in slike s pogreba, da bi vsem pokazal, kaj se zgodi, ko nespametni vozniki povzročijo nesrečo in koliko hudega zadajo družini, ki izgubi ljubljene osebe.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del