Quantcast
Radio1_v_zivo


Starko je pretepal in jo zbil na tla, a ni pričakoval, da se bo vlom tako KONČAL!
WOW | 3. 10. 2020 11:31
Sosedi na pomoč je pritekla 67-letnica, ki obvlada borilne veščine
Ključne besede:     babica    upokojenka    vlom    borilne    veščine    pretep
Lorenza je na pomoč pritekla k sosedi

Nepridiprav je vlomil v stanovanje 81-letne Elizabeth McCray, saj je mislil, da bo lahek plen, a je na boleč način ugotovil, da se moti. Sosedi je namreč na pomoč pritekla 67-letna Lorenza Marrujo, ki je 26 let trenirala borilne veščine in ima črni pas v jiu jitsuu. Čeprav je visoka samo 150 cm in tehta 45 kg, je vlomilca obvladala brez težav.

»Slišala sem, da soseda kriči, takoj sem zagrabila baseball palico in stekla do nje. Našla sem jo na tleh, rekla mi je, da jo je vlomilec zagrabil in začel tresti. Hitro sem skočila na njega in ga začela udarjati. On mi je želel zviti roko, a namesto tega, sem mu jo zvila jaz! Začel je kričati, da ga bom poškodovala, meni pa je bilo vseeno. Ni imel pravice napasti starejšo gospo,« je rekla Louisa.


Foto: CBS Los Angeles

Nad njenimi borilnimi veščinami je bila navdušena tudi soseda. »Nisem pričakovala, da bo ta majhna ženska tako borbena. Rekla sem ji, naj se ga pazi, saj naju lahko ubije. Odgovorila mi je: Ne nocoj,« je povedala Elizabeth, ki so jo odpeljali v bolnišnico in že naslednji dan odpustili. Vlomilca so že ujeli in ga pridržali, njegova varščina znaša 150.000 dolarjev.