Quantcast
Radio1_v_zivo


Nihče ji ni verjel, kaj se dogaja s hčerko med spanjem, pa jo je posnela!
Žalostno | 5. 10. 2020 7:12
Diagnosticirali so ji sepso in je morala dva tedna ostati v bolnišnici
Ključne besede:     sepsa    mama    posnetek    bolnica    hčerka    dihanje    obraz    bolezen    zdravnik
Deklica bi skoraj umrla, še dobro, da je mama ukrepala pravočasno

Jade Rodford je nekaj let nazaj opazila, da ima njena hčerka težave z zdravjem, a je zdravniki niso jemali resno. Rekli so ji, da gre le za prehlad in da bo sčasoma bolje. Skušala jim je verjeti, a je čutila, da imajo prav. In nekega dne, ko je hčerko odpeljala k svoji mami, njeni babici, se zgodi dogodek, ki se ga je najbolj bala.

Pet minut po tem, ko je odšla od svoje mame, jo je panična klicala, da naj pride nazaj, saj je Ellin obraz čisto moder ter ne more dihati. Jade je poklicala reševalce in jim opisala težavo. Rekli so ji, da naj se umiri in da naj deklico pripelje sama, saj ni tako nujno.

''Občutek sem imela, da trošim njihov čas in sem jim odveč. Niso me je mali resno, zato sem hčerko sama odpeljala v bolnišnico, saj sem vedela, da je nekaj hudo narobe,'' pove mamica, ki jo je predtem celo posnela in posnetek pokazala zdravnikom.Šele na posnetku so videli, kako resna je situacija in deklico končno vzeli pod drobnogled. Opazili so, da je njeno dihanje res oteženo in da se ji spreminja barva kože. Diagnosticirali so ji sepso in je morala dva tedna ostati v bolnišnici.

Deklica je počasi okrevala in je za las ušla smrti. Jade se je odločila, da posnetek deli tudi na spletu, da bi na to zahrbtno bolezen opozorila tudi ostale starše. Želi, da vsi ukrepajo pravočasno, vztrajajo in ne odnehajo, čeprav jih zdravniki prepričujejo v nasprotno, češ, da tratijo njihov čas.

Danes je Ella zdrava deklica, mama pa je hvaležna, da je vztrajala pri svojem in ni odnehala. Rešila ji je življenje, lahko pa bi se končalo precej tragično.

View this post on Instagram

She loves her Guinea’s?? #guineapigs #candy #floss #petsofinstagram

A post shared by Jade Eliza Rodford (@jadeelizarodford) on

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del