Quantcast
Radio1_v_zivo


Slavni pevec sporočil žalostno novico, da sta z ženo izgubila otroka. To je bolečina, ki je nista občutila še nikoli prej
Svet slavnih | 2. 10. 2020 6:15
34-letna Chrissy in njen partner John Legend sta izgubila otroka, ki sta ga poimenovala Jack
Ključne besede:     Chrissy Teigen    John Legend    otrok    smrt    splav    slavni    žalost    Jack    sin
Ameriška manekenka in televizijska osebnost Chrissy Teigen (34), ki ima s slavnim pevcem Johnom Legendom (41) že dva otroka, je sporočila žalostno novico, da ji je tretji otrok umrl.

Pred dnevi je morala v bolnišnico zaradi krvavitev, že pred tem pa je imela precej tvegano nosečnost, zato je morala veliko počivati in se čim manj gibati. Že mesec dni je imela tudi težave s šibko posteljico, nato pa se je stanje še poslabšalo. V torej je bila sprejeta v bolnišnico. Zapisala je, da kljub številnim odmerkom prejete krvi, zdravnikom ni uspelo zaustaviti krvavenja in oskrbeti otroka s tekočinami, ki jih je potreboval. 

Svoje oboževalce je na družbenih omrežjih redno obveščala o svojem počutju in na trenutke, ko se je počutila dobro, upala na najboljše. A je usoda poskrbela drugače. Sporočila je žalostno vest, da je splavila.

View this post on Instagram

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital.  But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack.  So he will always be Jack to us.  Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack - I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive.  We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers.  We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience.  But everyday can’t be full of sunshine.  On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Na Instagram je objavila tudi srceparajoče slike iz bolnišnice in zapisala, da so šokirani ter čuti nepopisno bolečino, ki je prej ni nikoli občutila. Boli jo, da otroku niso mogli pomagati in ga rešiti. 

''Žal mi je, da so bili prvi trenutki tvojega življenja polni zapletov in da ti nisva mogla dati doma, ki si ga potreboval za preživetje. Vedno te bova imela rada,'' se je svojemu otroku opravičila Chrissy in na Twitterju zapisala, da ne more verjeti, da se domov vrača brez otroka, ki sta ga poimenovala Jack.


Chrissy z možem Johnom in 2-letnim sinom Milesom ter 4-letno hčerko Luno med nosečnostjo

Vsem, ki družini pošiljajo dobre misli in jim stojijo ob strani se je zahvalila ter dejala, da sta hvaležna za življenje, ki ga imata z Johnom, njuno Luno in Milesom. ''Vsak dan ne more biti sončen. Na ta najtemnejši dan bova žalovala in se izjokala,'' je zapisala in dejala, da bosta z možem ostala močna ter tudi to prebrodila.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del