Quantcast
Radio1_v_zivo


To, kar blondinka DRŽI V ROKAH zgrozilo SVETOVNO JAVNOST: ''Potrebuješ zdravniško pomoč, nehaj s tem!''
OMG/WTF | 1. 10. 2020 11:11
36-letnica ima prsi, da te kap! Vsaka tehta 9 kilogramov!
Ključne besede:     prsi    dojka    operacija    Nemka    blondinka    bizarno    oprsje    dekolte    pretiravanje    ogročenost    šok
Ja, v rokah drži svoje prsi! Vsaka tehta 9 kg!

36-letna Mayra Hills prihaja iz Nemčije, je visoka 167 cm in ima na sebi nekaj, kar enostavno ne moreš spregledati. Precej bujno oprsje ali bolje rečeno: PRSI, DA TE KAP!

Ljudje se ob njenem preglobokem dekolteju zgražajo in v tem ne vidijo nobene privlačnosti. Večina ji pravi celo, da mora obiskati psihiatra, ki ji bo pomagal pri tem, saj s tako velikimi prsmi škoduje zdravju.

Vsaka dojka tehta kar 9 kilogramov in je napolnjena s slano tekočino.36-letnica je več očitno s povečavo prsi pretiravala, a ji za to še zdaleč ni žal, saj je na svoje prsi ponosna in jih ne bi zamenjala za nič na svetu. Pred operacijo je nosila košarico A, kar jo je spravljalo v obup. Bila je nesamozavestna, ni želela nositi odprtih majic in se ni počutila nič kaj ženstveno.

Od nekdaj je sanjala o velikih prsih, nikoli pa si ni mislila, da se bo navdušila nad takimi, ki ji bodo skoraj ''zakrile obraz''. Povedala je še, da v svoji torbi vedno nosi tudi dodaten nedrček, če bi se tisti, ki ga ima na sebi strgal - kar se ji je že zgodilo. Ljudje so prepričani, da jo prsi ovirajo in ne more z njimi početi nič, a sama trdi nasprotno. Obožuje fitnes in tam preživi veliko svojega časa. Med telovadbo mora na sebi nositi kar tri športne nedrčke, ki pa morajo biti precej elastični, da ji zagotovijo vso potrebno oporo. Res je, da ne more skakati ali izvajati vaj, ki vključujejo tek, lahko pa dela ostale vaje, ki so predvsem v ležečem stanju. Največ težav ji povzroča vožnja z avtomobilom, sedenje na letalu in še kar nekaj vsakdanjih stvari, ki jih s takim oprsjem precej težko opravi.

Veliko težav pa ima tudi z izbiro oblačil. Njene majice morajo imeti široke izreze, vedno izbere največjo velikost in biti morajo kar se da raztegljive, da ne počijo. Nedrčke ji šivajo po naročilu, saj jih v takšni velikosti ni moč kupiti v trgovini.''Ko se sprehajam po ulici, ljudje nenehno gledajo vame. Vajena sem, da me zaradi bujnega oprsja kritizirajo in se zgražajo. Moški so velikokrat brez besed in večina jih misli, da sem porno igralka,'' je dejala Mayra in zaključila, da se operacijam še ne misli odpovedati in bo z njimi nadaljevala.

Kako to vpliva na njeno zdravje ni znano, lahko pa si mislimo, da ima veliko težav s hrbtom in spanjem.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del