Quantcast
Radio1_v_zivo


Razkrila, zakaj je bila na tej sliki NAJBOLJ NESREČNA oseba na svetu: ''Bolečino sem skrivala za nasmehom!''
Zanimivo | 7. 11. 2020 10:52
Po 5-ih letih si jih je odstranila in končno zaživela normalno
Ključne besede:     prsi    operacija    zmanjšanje    izkušnja    iskreno    otrok    družina    operacija
Plačala 12.000 dolarjev za odstranitev umetnih prsi in končno zaživela normalno

Kate Waters iz Avstralije si je pri 24-ih letih prvič povečala prsi, in sicer iz košarice B na E ter za to plačala 5.000 dolarjev. Za povečavo se je odločila, ker se v svoji koži ni počutila samozavestno in je bila operacija prsi nekaj, kar jo je osrečilo, a po nekaj letih še bolj onesrečilo.Priznala je, da ji prsi na začetku niso povzročale nikakršnih težav in se je z njimi počutila precej seksapilno, kasneje pa so jo začele ovirati. Odločitev, da si bo odstranila prsi, je bila njena najboljša odločitev v življenju.

Spominja se, kako je z možem in hčerko preživljala počitnice ter jo je v prsih ves čas tiščalo. To je bil njen najslabši dopust, saj so bile bolečine nepopisne. 

''Bolečino sem skrivala za nasmehom, v resnici pa hudo trpela,'' pove Kate.''V petih letih nošenja umetnih prsi sem se soočala s hudimi glavoboli, bolečinami v vratu, ramenih, bolečinami v prsih, pospešenim bitjem srca, boleli so me sklepi, velikokrat pa sem imela tudi mravljinčaste roke. Počutila sem se utrujeno ...''
je povedala Kate.

Ko je zanosila, jo je začelo skrbeti, kako bo dojila, saj ni želela, da zaradi tega otrok trpi in bi ga morala hraniti po steklenički. Takrat se je odločila, da je napočil čas, da se poslovi od silikonov in spoznala, da je bila to najboljša odločitev v njenem življenju''To je bila največja in najbolj pametna odločitev v mojem življenju, ki ni bila pomembna le zame, temveč tudi za mojo družino''. Za odstranitev vsadkov je odštela veliko več, kot pa takrat, ko si je prsi povečala. Odstranitev jo je stala celih 12.000 dolarjev, a tega ne obžaluje. 

''Ko so mi odstranili silikone, sem začutila ogromno olajšanje. Zdaj ponovno nosim nedrček velikosti B, namesto E in se ne počutim nič manj zapeljivo. V resnici sem vesela, da sem dala to izkušnjo skozi in ugotovila, da tega nisem potrebovala''.''Če bi vedela, kaj vse bom preživela zaradi umetnih prsi, si jih ne bi ustavila nikoli. Niti zastonj. A da nisem preveč kritična, svoje so odslužile in mi vlile kar nekaj samozavesti''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del