Quantcast
Radio1_v_zivo


Objavila, kako z družino preživlja večer in ŠOKIRALA S TEKSTOM pod sliko! Ko vidiš, kaj se v resnici dogaja, boš ostal brez besed
Ljubezen in odnosi | 1. 10. 2020 6:13
20-letna Hannah proslavlja zaroko z 49-letnim Samuelom in svojo družino
Ključne besede:     par    starost    razlika    mladost    bizarno    veza    razmerje    zaljubljenost    družina    poroka    šok
Pod sliko zapisala, da je na večerji s svojim 49-letnim zaročencem in družino!

20-letna Hannah Ennis iz Illinoisa je sedanjega partnerja, 49-letnega Samuela Pruetta spoznala na delovnem mestu in si ni nikoli mislila, da bo postal njen zaročenec.

Sčasoma sta postala dobra prijatelja in se začela družiti tako v službi kot izven nje. Hodila sta na pijače, šla na izlete in preden sta se zavedala, sta se zaljubila. Ugotovila sta, da imata ogromno skupnih točk in sta si namenjena. 

A to ni bila ljubezen na prvi pogled, pove Hannah. Ko ga je videla prvič je bil zanjo le neki starec in na kraj pameti ji ni padlo, da bi bila z njim v razmerju. Pa se je očitno motila. Letošnjega februarja pa sta začela hoditi, se meseca julija odločila, da pustita službi in se preselita v Teksas. Tam sta začela popolnoma novo življenje. 

View this post on Instagram

She's gonna marry that boy someday?? #ageisjustanumber #loveislove #agegaprelationship

A post shared by Hannah Lee (@hannahennisss) on


Le mesec dni kasneje, avgusta, pa je naredila še korak dlje. Odpeljala ga je na njuno najljubšo lokacijo ob oceanu in ga zaprosila. Čeprav je Samuel rekel, da se ne bo več poročil, saj ima za seboj že propadli zakon, je usoda hotela drugače. Odkar je spoznal njo, je spremenil mnenje in jo bo z veseljem odpeljal pred oltar. 

''Najini družini mislita, da sva nora,''
pove Hannah in še doda, da se z njuno zvezo ne morejo sprijazniti. Njeni starši so namreč prepričani, da je ne ljubi in je z njo samo za to, ker je mlada ter polna energije. Samuelovi otroci, ki pa so starejši kot Hannah pa prepričani, da je z njim samo zaradi denarja. Oba pravita, da se močno motijo in edino onadva vesta, kaj je resnica ... to pa je tudi edino kar šteje za srečno razmerje. 

Na dan zaroke je Hannah na Instagram objavila spodnjo fotografijo in zapisala, da je presrečna, ker bo lahko svoje življenje preživela z njim!


Samuel že ima 4 starejše otroke, in sicer dva sinova - Kylea (30), Logana (28) in dve hčerki, Jessico (25) in Samantho (24). Ima pa tudi že 4 vnuke stare med 1 - 12 let. Njegovi otroci niso zadovoljni, da si je našel tako mlado partnerko in se ne želijo družiti z njo. Pravijo, da je oče v razmerju z ''otrokom'' in jih s tem spravlja v sramoto. Ne prenesejo misli, da bi bila njihova mačeha nekdo, ki je mlajša od njih. 

Bolje pa so jo sprejeli njegovi vnuki, ki jo celo kličejo ''nana'' oz. babi. To je ne moti, ampak ji je ljubko. 

View this post on Instagram

Salt life ??‍+??????? #southpadreisland #hiltongardeninn #sp #photography #bpdawareness #eosinophilicesophagitisawareness

A post shared by Hannah Lee (@hannahennisss) on


Hannah najbolj skrbi, ko se začneta pogovarjati o tem, da bi imela še skupaj enega otroka in on ni najbolj za. Ker je še mlada si želi veliko družino, Samuel pa ima za seboj že neuspešen zakon, 4 otroke, celo 4 vnuke in je precej skeptičen, da bi znova postal oče. Pa vendar ga je nova sveža ljubezen spreobrnila in je svoje želje spremenil. 

Dejala sta, da trenutno delata na otroku in upata, da čimprej zanosi.

''Samuel je zrel in ima bolj odraslo obnašanje od moji vrstnikov. Do mene se obnaša spoštljivo, me ceni in razvaja,''
je povedala 20-letnica, ki se požvižga na to, kaj pravijo ostali in zaupa svojim občutkom. Ve, da je srečna in to je tisto kar šteje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del