Quantcast
Radio1_v_zivo


Opazili so jo na fitnesu in videli, kako trenira! Ko je pokazala SVOJ OBRAZ, pa jim je vzelo sapo ...
WOW | 30. 9. 2020 6:20
64-letna babica pravi, da se počuti bolje kot takrat, ko je imela 20 let!
Ključne besede:     babica    fitnes    trening    postava    mišice    vnukinja    fit    šport    mladost    videz
Lesley trenira kot, da jih ima 20!

Lesley Maxwell je fitnes trenerka in že od nekdaj predana fitnesu ter zdravemu načinu življenja kar pove že njeno telo. Pri svojih 64-ih letih ima zavidanja vredno postavo, za katero pa tudi precej gara in je potrebno veliko odrekanja. Pravi da trenira 5x na teden in skrbi za zdravo prehrano. Vse to prinese rezultate. Ponosna na svojo postavo za katero je potrebno precej odrekanja, a ji ni žal. To je njen način življenja, ki jo osrečuje in dela mladostno. 

View this post on Instagram

“Most people will talk the talk, few will walk the walk; be amongst those few”. Steve Maraboli.??xoxo

A post shared by Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness) on


Pri 49-ih letih se je udeležila bodybuilding tekmovanja in tudi prvič zmagala. Od takrat naprej je postala še bolj samozavestna in s tem so rasle tudi njene mišice. 

Čeprav ji je njena mama vedno govorila, da fantje ne marajo mišičastih deklet, pa se je na to požvižgala. Obožuje svoje izklesano telo in to, da lahko vedno znova trenira s težjimi utežmi ji daje samozavest.Avstralka je pri prehrani zelo striktna in se skoraj nikoli ne pregreši. Zaveda se, da je pri njenih letih težje ohranjati mladostni videz in skrbeti za mišice, zato mora biti pri prehrani toliko bolj disciplinirana. ''Bolje se počutim danes, kot nekoč, ko sem bila mlajša. Bolj sem fit, samozavestna in imam več energije,'' je še povedala in ko so jo vprašali, kako kaj njeno ljubezensko življenje pa je dejala, da je ločena že nekaj let in je srečno samska. Od nekdaj jo privlačijo mlajši moški, česar pa v fitnesu ne manjka. Seksi babico pa je moč ujeti tudi na treningu s svojo vnukinjo Tio Christofi, prav tako influenserko na Instagramu. Dekleti vedno poskrbita, da sta vizualno usklajeni in prava paša za oči.  

Tiji marsikdo ne verjame, da je to njena babica.Lesley je tudi napisala knjigo o fit življenju in vsem ženskam svetuje, da nikoli ni prepozno za spremembo in naj ne odlašajo s tem, da bi spremenile svoj način življenja. 

''Vedno je čas, da v svoje življenje vrneš seksualnost,'' pravi Lesley.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del