Quantcast
Radio1_v_zivo


Hčerka jedla Kinder jajček, ko je opazila, da se v njem nekaj ''sveti!'' Pogledala bližje in ji ga TAKOJ VZELA!
OMG/WTF | 29. 9. 2020 6:45
V čokoladi je bila ''skrita'' drobna igla
Ključne besede:     kinder    jajček    čokolada    igla    mama    otrok    šok    bizarno    presenečenje
Slika je simbolična

Vikki Macguire Grant je 2-letni hčerki Isabell kupila 100 g Kinder jajček pakiran z igračo, a ji na kraj pameti ni padlo, da bo s tem ogrozila hčerino življenje. 

Mala Isabell je odprla Kinder jajček, ga odvila in najprej pojedla le polovico. Ko je hotela načeti drugo, pa ja mama slučajno opazila nekaj rahlo svetlikajočega. To je bila mala drobna igla. Na srečo je to opazila pravočasno, preden bi jo lahko deklica zaužila in bi prišlo do poškodb.


Mamica je v Kinder jajčku našla drobno iglo

''Kar slabo mi je postalo, ko pomislim, da bi lahko hčerka to pojedla. Nimam pojma, kako se je ta drobna igla znašla v jajčku. Bila je tako neopazna, da bi jo zlahka pojedla. Od zdaj naprej bom vedno preverjala, kaj moja hčerka poje!'' Je povedala Vikki, ki je objavo delila tudi na svojem Facebook profilu, da bi opozorila še ostale starše. 


Vikki pravi, da je zgrožena in da bo od zdaj naprej bolj pozorna

''Lahko je bil kakšen psihopat, ki je zanalašč nastavil iglo v Kinder jajčka, a upam, da je šlo le za kakšno mehansko napako,'' je še dodala ogorčena mamica.

Podjetje Ferrero, ki izdeluje 100 g jajčka in je odgovorno za izdelavo tovrstnih sladkarij je zadevo začela takoj preiskovati. Lahko je šlo za strojno napako in se je pri vlivanju čokolade odlomil kakšen delček ter nevede pristal v živilu, čeprav do tega ne bi smelo priti.

''To so stvari, ki se ne dogajajo, so skrbno izdelane in je šlo le za redek slučaj, zato ni skrbi za paniko!'' je še zaključilo podjetje Ferrero.