Quantcast
Radio1_v_zivo


Komu pri vožnji najbolj zaupaš?
Nagrajujemo | 2. 10. 2020 4:45
Osvoji kasko zavarovanje za celo leto!
Ključne besede:     Deželak    zavarovanje    AMZS    nagrada    Ferrari
Komu pri vožnji najbolj zaupaš?

Deželak bo vozil Ferrarija. Ampak ne Denis, ne Jana in Anja ne jamčijo zanj.
Kdo bi jamčil za Deželaka?

AMZS!

AMZS vedno stoji Deželaku ob strani in bo poskrbel za njegovo avtomobilsko zavarovanje.

V resnici tudi za tvoje, saj lahko osvojiš kasko zavarovanje za celo leto.
Prijavi sebe in še nekoga, za katerega jamčiš, da je varen in odgovoren voznik preko SMS sporočila na 051 300 300 s ključno besedo AMZS in podatki (ime, priimek) obeh.

Med vsemi sodelujočimi smo izžrebali srečno nagrajenko Majo Korotaj, ki je še isti dan doživela nepozabno vožnjo s Ferrarijem in Miho Deželakom v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Poglej si zgornji video, kako sta uživala!
STORITEV JAZ ZA VEČJI PRIHRANEK IN VARNEJŠE CESTE

Ste morda tudi vi med tistimi, ki že najmanj 3, 5 ali celo več let z vozilom niste imeli prav nobene škode? Veste pa, da nesreča nikoli ne počiva, zato že vrsto let plačujete avtomobilsko kasko premijo in se vsako leto znova sprašujete ali tudi letos na avtomobilsko polico vključiti kasko zavarovanje?!

Prav vam, varnim in ozaveščenim voznikom, AMZS ponuja nekaj, kar bo končno "nagradilo" vaša prizadevanja in doprinos k varnosti v cestnem prometu. Storitev JAZ varnim in odgovornim voznikom omogoča dostopnejše avtomobilsko kasko zavarovanje. Svojo premijo lahko odslej znižate za do 45 %.

Kako deluje JAZ?

Miha je varen in odgovoren voznik, ki že vrsto let ni imel prometne nesreče. Njegova družina in prijatelji mu na izletih radi zaupajo volan. Ob ponovni registraciji in zavarovanju avtomobila v AZMS, Miha opazi novo storitev JAZ. Izve, da je kot dober voznik končno lahko nagrajen z nižjo avtomobilsko kasko premijo. S pomočjo preproste aplikacije povabi prijatelje in družino, da jamčijo zanj. Višina zbranih jamstev Mihi prinese popust, ker pa je tudi član AMZS in je opravil tečaj varne vožnje, skupaj prihrani kar 45 % na avtomobilsko kasko zavarovanje.

Miha, skupaj z AMZS, s pomočjo ugodnosti pri avtomobilskem zavarovanju za varne in odgovorne voznike vpliva na večje zavedanje o pomembnosti varne vožnje. Želimo si, da s storitvijo JAZ in možnostjo jamčevanja naredimo ceste varnejše za vse udeležence v cestnem prometu.

Več pa tukaj jaz.amzs.si/ 

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del