Quantcast
Radio1_v_zivo


Najdena denarnica na Radiu 1
Nagrajujemo | 25. 9. 2020 16:00
Osvoji kup denarja! Ugani koliko evrov je v njej!
Ključne besede:     denarnica    nagrada    Gorenjska banka
Osvoji kup denarja! Ugani koliko evrov je v njej!

Poglej si, kako je nagrajenka Mateja našla denarnico!Na Radiu 1 smo našli denarnico! Denarnico Gorenjske banke in se odločili, da vso vsebino denarnice delimo z vami. Prejel jo bo nekdo izmed vas. Ampak prej morate uganiti, koliko denarja je v njej. Potrebujemo povsem točen znesek. Da ne bo pretežko, vam naši voditelji pri tem pomagajo. Vsak dan izdajo kakšen dragocen namig. Zato poslušajte Radio 1.

Dosedanji namigi so:

NAMIG 1 – Številka zneska je višja od povprečne slovenske bruto plače v juliju v Sloveniji (dobrih 1800 evrov).

NAMIG 2 - V številki je tudi cifra, ki jo imajo 4 prijatelji zelo radi ( torej štiri )

NAMIG 3 - Znesek je višji od števila ločitev v letu 2019 (dobrih 2400) in nižji od števila porok v tem letu (dobrih 6600).

NAMIG 4 - V številki je ena ničla.

NAMIG 5
- Seštevek številk v znesku je 8.

NAMIG 6
- V števiki je tudi številka, ki je enaka številu otrok Mihe Deželaka.

NAMIG 7
- Če bi znesek bila letnica, bi Denis bil takrat star 1122 let.

NAMIG 8 - Če bi znesek napisali v obliki datuma (dan in mesec), ta v koledarju ne obstaja.

Izpolni zgornjo prijavnico, vpiši iskani znesek in z malo sreče osvoji kup denarja.
PREPOZNAMO TISTO, KAR JE ZA VAS ZARES POMEMBNO

V Gorenjski banki vso ustvarjalno energijo namenjamo strankam in njihovim potrebam. Zato znamo in zmoremo prepoznati tisto, kar je ljudem zares pomembno. Ne maramo besedičenja, praznih obljub, gradov v oblakih in zunanjega blišča – osredotočamo se na praktične rešitve, ki vam v resnici nekaj pomenijo.

Vse, kar šteje, so prave finančne rešitve za vas.

Delati v Gorenjski banki pomeni delati v podjetju, ki odnos s stranko postavlja na prvo mesto. Ohranjamo bogato tradicijo, ki jo prepletamo z inovativnimi bančnimi pristopi. Posebej ponosni smo na naše digitalne poti bančnega poslovanja, spletno banko Link in mobilno banko Link m, ki prinašajo enostavno, varno in hitro vsakodnevno bančno poslovanje.

Vabimo vas, da nas spremljate na naši spletni strani www.gbkr.si, kjer vseskozi pripravljamo nove ugodne ponudbe ter nasvete na bančnem področju. Sledite nam na našem Facebook profilu Gorenjska banka, kjer lahko vsak teden sodelujete v bogatih nagradnih igrah ter rešujete zabavne izzive, ki vam prinašajo praktična znanja na finančnem področju.Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del