Quantcast
Radio1_v_zivo


S pokopališča prejela klic, da naj takoj pride tja! Ko so ji pokazali hčerin grob, je mislila, da se ji meša
Žalostno | 22. 9. 2020 9:54
Prepričana, da je na posnetku duh njene pokojne hčerke
Ključne besede:     hčerka    grob    pokopališče    mama    posnetek    duh    ganljivo    smrt    otroci
Prepričana, da je na posnetkih duh njene pokojne hčerke

Saundra Rodriguez je izgubila komaj 2-letno hčerko Faviolo in od takrat naprej je bilo njeno življenje ena sama nepopisna bolečina. Iz dneva v dan se je spopadala s težko mislijo, kako bo živela brez nje, ko je prejela klic, ki jo je vrgel iz tira. Že nekaj časa je opažala, da iz hčerinega groba izginjajo stvari oz. igrače, ki so jih tam puščali njeni domači in so rože velikokrat razmetane. 

Obupana mama ni vedela, kako naj izve, kdo to počne, pa se je spomnila, da imajo starši, ki imajo zraven pokopanega sina nastavljeno kamero, saj so želeli s tem najti morilca sina (prepričani so bil, da bo enkrat obiskal njegov grob). 


Leta 2018 je deklica umrla, zdaj pa je prepričana, da obiskuje svoj grob

Tamkajšnje zaposlene je prosila, če bi lahko prevrteli posnetke nazaj in bi morda odkrili, kdo iz groba krade stvari. Rekli so ji, da bodo preverili in jo pokličejo, če odkrijejo kaj nenavadnega. Posnetke so prevrteli za nekaj dni nazaj in opazili, da se vsak dan okoli groba res nekdo sprehaja. Videli so podobo majhne deklice, ki stoji pred grobom in zre vanj.

Saundro so takoj poklicali in ji rekli, naj takoj pride tja, saj mora nujno videti posnetke. Ni mogla verjeti svojim očem in od šoka zakričala: ''To je moja hčerka!!! To je duh moje hčerke!''


Posnetek, kako deklica čepi nad svojim grobom, naježil kožo vsem, ki so si ga ogledali

Zaposleni so bili sicer skeptični, da bi šlo za duha, a vendar niso poznali druge razlage. Zakaj bi se majhna deklica ponoči sprehajala po grobovih? Kako je prišla notri, če pa so vrata zaklenjena? Na vsa ta vprašanja si niso znali odgovoriti in so počasi začeli verjeti v to, da je na posnetku res duh male Faviole. ''Ko sem gledala posnetek sem jokala, saj sem bila ganjena! Prepričana sem, da je ona,'' pove mama.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del