Quantcast
Radio1_v_zivo


Bivša ga je prosila, da gre za hčerko kupiti zdravilo! To, kar je storil on, je preseglo vse: ''Stala sem v stanovanju in jokala''
Ljubezen in odnosi | 18. 9. 2020 7:45
Zabolelo ga je, ko je videl, da ima bivša prazen hladilnik in nima s čim nahraniti sebe ter hčerko
Ključne besede:     deklica    nakup    oče    hladilnik    bivša    hčerka    ljubezen    dobrota    družina    skrb
Zgodba govori o Brandonu, ki se je razšel s svojo partnerko in je zaradi nekaj mesečne hčerke še vedno ostal z njo v stikih. Ni hotel, da bi mu deklico vzela in sta se zmenila, da jo lahko obišče kadar želi ter z njo preživlja trenutke. Oboževal jo je in za njo bi naredil vse. 

In tako je nekega dne prejel klic od bivše, če bi lahko šel v lekarno za hčerko kupiti zdravilo. Dejala mu je, da cel dan dela in da je ključ pustila tam, kjer je bil vedno ter da lahko zdravilo pusti v stanovanju. Brandon je res tako storil in ko je stopil v njeno stanovanje, je ostal brez besed. Videl je, da s hčerko živita v precej slabem stanju in da je dom mrzel ter nikakor nekaj, kar bi bilo primerno za odraščanje otroka. Stopil je do hladilnika in ostal brez besed. Bil je popolnoma prazen. 

Zavedal se je, da je bivša izredno delavna ženska, ki bi rada svojemu otroku omogočila vse, zato cele dneve dela in nima časa vzdrževati stanovanja. Vedel je, da je preponosna, da bi ga prosila za pomoč in je vedno želela vse storiti sama. Tokrat ji je pomagal, brez, da bi jo vprašal. Šel je po nakupih in nabavil hrane za nekaj dni ter ji napolnil prazen hladilnik. ''Samo zato, ker nisva več skupaj, ne morem tega kar spregledati. Poskrbel bom za najino hčerko in tudi zanjo. Če bo mama mojega otroka dobro, potem vem, da bo lahko dobro poskrbela tudi za najino hčerko. To me dela mirnega in zadovoljnega''.

Ko se je bivša vrnila domov, ni mogla verjeti svojim očem. Zagledala je poln hladilnik hrane tako za njo, kot za malo deklico. Brandon pove, da mu je takoj poslala sporočilo, ki se je glasilo: ''Hvala iz srca! Stala sem v stanovanju in jokala ...To kar si storil za naju, ne bom pozabila. Hvala, da si del najinega življenja''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del