Quantcast
Radio1_v_zivo


Objavil sliko iz avta in POZABIL SKRITI ''detajl!'' Staršem priznal, KAJ JE NA SLIKI - zdaj se ga sramujejo
OMG/WTF | 15. 9. 2020 7:40
Staršem ni bilo jasno, zakaj se druži s starejšo gospo, ko jim je priznal, KDO JE!
Ključne besede:     ljubezen    leta    babica    fant    razlika    bizarno    par    poroka    ogorčenje    slika    avto    starši
Gary je objavil sliko s svojo 75-letno ženo

O parih, ki so med seboj 50 ali več let razlike smo že pisali in tokrat sta na udaru 74-letna Almeda in komaj 21-letni Gary. Zaljubljeni par dviguje precej prahu in povzroča ne malo zgražanja, ko se pojavi v javnosti. Zakaj? Ker mislijo, da se poljublja z babico, v resnici pa je to njegova žena.

Pravita, da sta si usojena in so leta le številka. Ne razumeta, zakaj ju ljudje obsojajo in se zgražajo nad njuno zvezo, saj nobenemu ne želita žalega. Prav tako jima ni jasno, zakaj je tako težko razumeti, da imaš nekoga rad ne glede na raso, leta ali spol. ''Nikoli nisem iskala mlajšega moškega, ampak je Gary enostavno prišel v moje življenje kot strela z jasnega. Ko sem ga prvič spoznala, sem vedela, da je pravi zame,''
pove Almeda, čemur mladi Gary le še potrdi in še pove, da je njegova sanjska ženska, ki ga privlači v vseh pogledih. A Gary je od nekdaj imel rad starejša dekleta. Preden je spoznal Almedo, je kratek čas hodil s 77-letnico, pa se žal njuna zveza ni izšla. Nato pa se je zgodila velika ljubezen. Pred svojim 18-im letom pa je spoznal njo. Na pogrebu njenega sina. 

Komaj 2 tedna kasneje sta se že poročila. Danes sta skupaj že 3 leta in pravita, da je njuna ljubezen iz dneva v dan večja. Preden je Almeda začela z Garyjem je bila poročena kar 43 let, nato pa ji je mož umrl. Nikoli si ni mislila, da bo v zvezi s tako mladim fantom, a tega ne obžaluje.

Razkrila sta tudi to, kdaj sta se prvič predala strastem - na poročno noč, ko je Gary dopolnil 18 let.Fant je še povedal, da je Almeda zanj popolna. Ujameta se tako karakterno kot tudi fizično. Skupaj sta presrečna in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. 

Garyjina družina je bila sprva močno v šoku, ko so izvedeli, da sin hodi z žensko, ki je starejša od niju. Sramovala sta se in o tem, kako je videti sinovo dekle, nista želela povedati nikomur. Sčasoma sta se sprijaznila, a čutita še vedno zadržke. Almedini otroci in vnuki, pa so Gary-ja sprejeli za svojega.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del