Quantcast
Radio1_v_zivo


RADIO 1 in NGEN ti PLAČATA ELEKTRIKO ZA CELO LETO!
Nagrajujemo | 11. 9. 2020 19:01
Tesla Powerwall tako krepko poskrbi, da ne le veliko prihraniš pri računu za elektriko, ampak z njo celo zaslužiš!
Ključne besede:     Ngen    Powerwall    Tesla    energija    elektrika    varčevanje
Plačamo ti elektriko za celo leto!

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v Sloveniji, Denis Avdić šova, bo v tem tednu gledala v prihodnost! Kako si predstavljate sebe in svoje življenje čez 20. let? Stvari se bodo precej spremenile. Kaj bo Miha Deželak 2020 povedal Mihi Deželaku 2040? Da je že v pokoju, da jagode na vrtu, ki ga je prekopaval med korono 2020 še vedno rodijo in da mu je všeč, da privarčuje pri šamponu, saj ga ne potrebuje več? Ja, stvari se spreminjajo tako, da si sploh ne znamo predstavljati.

15. let nazaj si nihče ni predstavljal, da bomo namesto odhoda v banko, položnico plačali kar iz lastnega kavča. Ta teden nas čakajo zabavne zgodbe povezane s tem, kako si predstavljamo prihodnost. In ob tem se bo tudi vsak poslušalec zazrl v leta, ki prihajajo. In v prihodnost gledamo skupaj z našim partnerjem Ngen.

Predstavljamo vam Tesla Powerwall. Hranilnik energije, ki čez dan shranjuje sončno energijo, ki jo na primer ustvarite s sončnimi celicami na strehi ali pa jo zajame v času nižje cene električne energije in vam jo ponudi takrat, ko jo potrebujete. Tako zmanjša vašo odvisnost od fosilnih goriv, poskrbi za energetsko neodvisnost vašega doma in tudi za prihranke. Hranilnik energije Tesla Powerwall tako krepko poskrbi, da ne le veliko prihraniš pri računu za elektriko, ampak z njo celo zaslužiš! In na dolgi rok, so to res veliki prihranki.
Nekoga izmed poslušalcev pa čaka res super nagrada, prav tako povezana s položnico za elektriko.

Si predstavljaš, da lahko na položnico za elektriko za eno leto enostavno pozabiš? Da je torej ni med tvojimi stroški, ki vsak mesec praznijo tvojo denarnico? In to ne za en mesec, ampak kar eno leto? Sliši se neverjetno, toda Radio 1 skupaj z Ngen poskrbi za tvojo položnico za CELO LETO! Sanjska nagrada!

Tvoja naloga je, da dobro poslušaš zgodbo iz prihodnosti, ki jo vsako jutro s tabo deli eden izmed štirih prijateljev Denis Avdić Showa. Bodi pozoren, kolikokrat med pripovedjo v ozadju slišiš zvok elektrike. Potem pa nam pošlji svoj odgovor, skupaj s podatki, preko SMS sporočila na 051 300 300 in že si čisto blizu nagradi: brezplačni elektriki za celo leto, ki ti jo podarjata Radio 1 in Ngen, energetske rešitve nove generacije!


Tesla Powerwall je hranilnik energije, ki čez dan shranjuje sončno energijo, ki jo npr. ustvarite s sončnimi celicami na strehi ali pa jo zajame v času nižje cene električne energije in vam jo ponudi takrat, ko jo potrebujete. Tako zmanjša vašo odvisnost od fosilnih goriv, poskrbi za energetsko neodvisnost vašega doma in tudi za prihranke.

Hranilnik energije Tesla Powerwall tako poskrbi, da ne le veliko prihranite pri računu za elektriko, ampak z njo celo zaslužite!
Postanite del energetske prihodnosti!

Več na mojabaterija.si

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del