Quantcast
Radio1_v_zivo


DEŽELAK IZDAL AVDIĆA! Voditeljem povedal, KJE SE SKRIVA in jih peljal tja! Sanjalo se jim ni, KAJ BODO ZAGLEDALI
Denis Avdić Show | 10. 9. 2020 10:30
Prišli v lovski dom Cerknica in ugotovili, da je Avdić SPET pobegnil!
Ključne besede:     Denis    Avdić    Show    Radio 1    skrivanje    skrivalnice    Slovenija    prijatelji    Anja    Jana    Miha    akcija    preobrat    pobeg    Cerknica    dom    izdaja    voditelji    nateg
Deželak voditeljem povedal, kje se skriva Avdić - sledi presenečenje, ko prispejo na skrito lokacijo!

Zdaj že vsi vemo, da je sinoči Miha Deželak postal fatalni moški 2020 in moramo priznati, da smo vsi potiho upali na to, da mu uspe, razen Revni milijonar, ki je bil prepričan, da nima niti malo možnosti.

Na delovno mesto je v ta namen prišel odet v svečano obleko, ki jo je nosil na prireditvi in s ponosom pokazal, kakšen laskavi naziv si je prislužil. Tvegal je skrivanje in se razkrinkal.

Avdića je pustil samega in mu obljubil, da ga ne bo izdal. A se je grdo zlagal in jim povedal, kje je skrit! Je Mihi slava stopila v glavo? Ali pa bi samo rad pomagal poslušalcem in KONČNO vso ekipo oz. 4 prijatelje združil in jih vrnil nazaj v studio Radia 1.


Miha zbral voditelje v studiu in jim povedal, da jih bo odpeljal k Avdiću

Voditelje Radia 1 je sklical v studio in jim rekel, da VE, KJE SE SKRIVA AVDIĆ ter jih bo peljal tja. Odpeljali so se do lovskega doma Cerknica in bili polni  navdušenja, da ga končno najdejo ter brcnejo v rit!

Ker pa je Avdić namazan z vsemi žavbami, je slutil, da Miha nekaj naklepa in je ukrepal. Še preden so ga voditelji - Anja, Jana, Robert, Matjaž, Iztok in Tomaž našli, je prebrisani Denis pobegnil in se skril na novo lokacijo!


Prispeli v lovski dom Cerknica, kjer bi moral biti Avdić, a ga ni bilo! Kje je?

Ko so prispeli v lovski dom, jih je čakalo presenečenje - Denisa ni bilo! Vsi so napadli Miho in bili prepričani, da jih je na koncu naplahtal on ... V resnici pa niti sam ni vedel, kaj se dogaja.

Tako je, ko drugemu jamo koplješ, sam vanjo padeš - ane Miha? ;)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del