Quantcast
Radio1_v_zivo


Stopil v hišo in videl, KAJ MU JE NAREDILA žena: ''Nikoli ne bi odpotoval, če bi vedel, kaj me bo čakalo ...''
Ljubezen in odnosi | 15. 9. 2020 11:27
Žena se mu je maščevala, prodala dom in ko se je vrnil, je v njem zagledal nove stanovalce
Ključne besede:     prevara    odnosi    mož    žena    potovanje    maščevanje    ljubezen    zakon    ljubica
Prodala hišo, ker jo je varal

Ko sta se Mel in Marty srečala, je bila ljubezen na prvi pogled in od takrat dalje, sta imela popoln odnos. Vse je bilo lepo in prav, dokler Marty ni napredoval v službi – kar naenkrat je veliko potoval, tudi po več tednov se nista videla. Leto dni njegove odsotnosti je povzročilo tudi odtujenost v odnosu. Mel se je sicer trudila, da se ne bi preveč oddaljila, vendar ji to ni uspevalo. Opažala je, da je njen partner odsoten, tudi ko je doma.

Večino časa je preživljal na računalniku, čeprav je vedela, da nima toliko dela, ampak da se le izmika njunim pogovorom in druženju. Počutila se je zapuščeno in osamljeno. Predlagala je, da obiščeta terapevta, ki bi jima pomagal popraviti odnos, vendar se je Marty temu odločno izogibal.

Fotografija je simbolična

Neke noči, ko je gledala televizijo v drugi sobi, je Marty zaspal s prižganim prenosnim računalnikom v rokah. Ko ga je želela pospraviti, je videla zadnje sporočilo na ekranu – takrat se je vse spremenilo! Na sporočilu je pisalo: “Pogrešam te, pridi kmalu domov”Na njegovem računalniku je prebrala vsa sporočila in ugotovila, da jo vara


Končno je ugotovila, kaj se dogaja z njenim možem. Prebrala je še mnogo sporočil in videla, da ne gre za bežno afero, ampak da je njen mož celo zaročen z drugo žensko. Takrat se je odločila, da ga s tem ne bo soočila, ampak se bo maščevala. Ko je spet odpotoval, je šla v akcijo.


“Tisti dan, ko je odpotoval, sem obiskala nepremičninsko agencijo in jih prosila, naj prodajo najino hišo čim prej, pa tudi če je prodana pod ceno.”


Živela sta v prelepi hiši z bazenom in lepim razgledom na mesto, lahko bi jo prodala za velik znesek, vendar to Mel v tistem trenutku sploh ni zanimalo – želela je le maščevanje. Mladi par, ki je hišo zelo ugodno kupil, ni mogel verjeti, kaj se jima je zgodilo. Po prodaji hiše pa je Mel naprej, čisto običajno pisala svojemu možu – kot da se ni zgodilo nič.

Uredila je tudi dva ločena bančna računa, pol kupnine od prodane hiše je položila na svoj račun, druga polovice pa bo položena na njun skupni račun, le dan pred moževo vrnitvijo domov. Kakšno naključje!

“Ni me bilo doma, ko je mož prišel, da bi videla izraz na njegovem obrazu, ko je v najini hiši zagledal dva neznanca, ki  imata vse potrebne dokumente, da je to njuna hiša! Sem pa prepričana, da je bil kar presenečen, da najin topel dom zdaj pripada Joshu in Tamari!”


Marty se je po tem dogodku preselil k svoji novi zaročenki in od takrat še ni poklical svoje žene, da bi zahteval ločitev.
Mel pa pravi: “Kar pokliči!”

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del