Quantcast
Radio1_v_zivo


Upošteval frizerjev nasvet in postal NEPREPOZNAVEN! Iz sebe naredil osebo, ki je ne prepozna niti njegova družina
WOW | 5. 9. 2020 3:04
Frizer mu je svetoval, da si pusti rasti brado ... takrat se je njegovo življenje spremenilo
Ključne besede:     sprememba    videz    obraz    lasje    postava    influencer    wow
Iz sebe naredil osebo, po kateri hrepeni marsikatera ženska

36-letni Gwilym C. Pugh iz Velike Britanije je bil običajen fant, ki je vsak dan hodil na delo v srajci in kravati in se rad družil s prijatelji ob pivu. Ko pa je bil čas za ljubezen, ni imel veliko sreče. Prepričan je bil, da ni dovolj vpadljiv za dekleta in bo moral na sebi narediti spremembo. 

In začelo se je ...Obiskal je frizerja, ta pa mu je namesto spremembe pričeske predlagal, da si pusti rasti brado.
Res ga je poslušal in si pustil rasti brado. Potreboval je kar nekaj mesecev, da je zrasla, a na koncu se je obrestovalo. Nato je začel obiskovati fitnes in jesti zdravo. Vse to je kmalu prineslo rezultate, ki jih ni pričakoval niti sam. Še vedno ni bil čisto zadovoljen s svojim videzom, pa je obiskal zobozdravnika in si dal popraviti zobe. Njegov obraz je postal drugačen in s tem, ko je rasla njegova brada ter lasje, je rasla tudi njegova samozavest. Kmalu si je ustvaril tudi Instagram profil in redno začel deliti fotografije iz svojih potovanj, športnih podvigov ali čisto običajne slike, kjer se je videlo, da kar žari od sreče. To je bila odskočna deska, da je postal prepoznavni obraz.Ni trajalo dolgo, ko je začel dobivati ogromno sledilcev in precej ponudb za modela. Njegov unikaten videz je danes pravi magnet za modno industrijo, kot za pripadnice nežnejšega spola. Če je bil še nekaj let nazaj nezadovoljen s svojimi oranžnimi lasmi in pegami, je zdaj na to več kot ponosen. 

Običajen fant, ki je delal v pisarni in ni nikoli zapustil doma ali potoval, je danes pravo nasprotje. Ogromno potuje, se ukvarja s poslovnimi zadevami, je uspešen model in počne milijon stvari, ki jih ni nikoli v življenju. Kaj bi bilo, če mu takrat frizer ne bi svetoval, da si pusti rasti brado ... Bi bil tudi tako uspešen? ;)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del