Quantcast
Radio1_v_zivo


Niti sanjalo se ji ni, kaj bo delavec našel na njenem podstrešju: ''UMIRAM OD SRAMU,'' pove lastnica hiše
LOL | 28. 8. 2020 11:11
Dildo sredi podstrešja?!
Ključne besede:     Podstrešje    najdba    delavec    bizarno    igračka    odrasli    spolnost
Sredi podstrejša je stal dildo

Mlada mamica je na podstrešju našla ''igračko'', ki tja prav zagotovo ne spada. Medtem, ko jim je delavec v stanovanju postavljal varnostne kamere, so na podstrešju odkrili nepričakovan predmet.

Družina, ki v hiši prebiva dobri dve leti, še nikoli ni bila na svojem podstrešju. Tja se je prvi povzpel delavec, ki jim je po hiši napeljeval kamere. ''Vse je potekalo gladko, dokler me ni poklical naj pridem na podstrešje ter si pogledam kaj je našel,'' pove lastnica stanovanja Raychel, ki se ji niti sanjalo ni, kaj bo zagledala. Stopila je do delavca, ta pa ji je pokazal nekaj nenavadnega! 

''Zagledala sem dildo, ki je prav pokončno stala na tleh! Umiram od sramu!''  Delavcu, ki smeha ni mogel zadržati, je hitro začela razlagati, da igračka seveda ni njena in ne pripada njim.

''Tu so jo verjetno pustili prejšnji podnajemniki, saj so bili znani kot zelo glasni sosedje - predvsem v intimnem življenju,'' razlaga Raychel. Nad najdbo so bili presenečeni, hkrati pa jih je tudi nasmejala!''To se lahko zgodi samo meni! Igračka je popolnoma izrabljena, izgleda kot da je tam že leta, na dnu pa deluje nekoliko ožgana,'' še doda.