Quantcast
Radio1_v_zivo


Mislili, da so v trgovini postavili poletno izložbo s senčniki, ko so ugotovili, KAJ JE POD NJIMI!
OMG/WTF | 25. 8. 2020 6:54
Pod senčniki je ležalo truplo zaposlenega, ki ga je zadela kap
Ključne besede:     Supermarket    trgovina    smrt    kap    delavec    dežniki    truplo    Brazlija    nakupovalci    bizarno    zaposleni
Truplo zaposlenega so prekrili s senčniki

V supermarketu Carrefour v Braziliji se je sredi belega dne zgodil dogodek, ki ga tamkajšnji zaposleni ne pomnijo. Njihovega zaposlenega, 59-letnega prodajalca Manoela Moisésa Cavalcanteja je zadela kap in je obležal med trgovinskimi policami. Takoj so mu začeli nuditi prvo pomoč, a žal neuspešno. Umrl je na licu mesta. Delavci v tistem trenutku niso vedeli, kaj naj naredijo in so ukrepali po svoje. Namesto, da bi zaprli trgovino in poklicali reševalce, so truplo prekrili s senčniki za na plažo ter normalno delali naprej. 

Stranke so hodile mimo in mislile, da so dežniki oz. senčniki tam za okras oz. gre za poletno izložbo, nihče pa se ni zavedal, da tam v resnici leži mrtev človek. Truplo je na tleh trgovskega centra ležalo kar 4 ure in prav nihče od zaposlenih se ni zmenil zanj.

Na koncu je le prispela reševalna ekipa, da so truplo odpeljali ven.


Truplo je ležalo sredi polic, zaposleni pa so ga zakrili s senčniki

Ko je vse prišlo v javnost, pa so se nadrejeni pri podjetju Carrefour javno opravičili za malomarno in neprimerno dejanje ob srčni kapi gospoda Cavalcanteja. 

''Zgodila se je velika napaka, saj bi se morala trgovina ob trenutku njegove smrti zapreti, pa se ni. Nismo zagotovili prave poti, da bi zaščitili pokojnika. Zagotovili smo mu ustrezno umetno dihanje, sledili smo vsem napotkom in protokolom, a zaman. Na koncu smo storili to napako, da nismo takoj odstranili trupla iz mesta dogodka,'' so dejali in še dodali, da niso želeli prestrašiti in odgnati strank. 

Zaposleni pri podjetju so takoj po incidentu kontaktirali Manoelovo družino, se jim osebno opravičili in jim ponudili vse kar potrebujejo za v oporo v teh težkih časih.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del