Quantcast
Radio1_v_zivo


Ima čvrsto postavo, a pod pasom nekaj, kar povzroča zgražanje: ''Raje bi imel debelo punco, kot pa tebe!''
Zanimivo | 20. 8. 2020 10:12
Britje ji je vzelo preveč časa, zato je s tem prenehala
Ključne besede:     postava    fitnes    dlačice    britje    dlake    dekle    zgražanje    postava    čas
Fitneserka in blogerka Morgan Mikenas navdušuje svoje oboževalce s svojimi fotografijami čvrste postave, deljenjem vadb in nasvetov pravilnega prehranjevanja. Promovira naravno lepoto in se izogiba vsem umetnim stvarem, ki jih oglašujejo mediji - tudi britvici. Čez noč se je odločila, da se bo prenehala briti in pokazala svetu svojo naravno lepoto. Kar leto dni se ni brila, ko se je prvič pokazala javnosti v kopalkah, zdaj pa je od tega minilo že skoraj 4 leta in še vedno pri tem vztraja. Pravi, da se počuti odlično, svobodno in samozavestno. 

Spomni se, kako ji je neki fant rekel, da bi bil raje z debelo žensko, kot pa s kosmato. Seveda jo je ta komentar bolj kot ne nasmejal, saj ima ob sebi ljudi, ki jo imajo radi takšno kot je - z dlačicami ali brez. ''Moj razlog številka ena, da sem prenehala z britjem je ta, da mi je vzelo čisto preveč časa. Ta čas raje porabim za kaj bolj koristnega, kot pa za odstranjevanje dlačic po telesu,'' je povedala in omenila, da se je njena koža drastično izboljšala, ko je ni več ''uničevala'' z britvico in voski. ''Koža ni bila več razdražena in rdeča. Ugotovila sem, da so dlačice tam z razlogom, da čuvajo kožo pred zunanjimi vplivi. Več škode kot z britvico pa si povzročiš z voskanjem - zaradi tega mi je po nogah popokalo kar nekaj žilic''.

Zaposlena v vrtcu, pa je že doživela neprijetno izkušnjo z otroki, ko jih je peljala na bazen. Ko so jo videli v kopalkah, so jo začeli zmerjati ,da je videti ko moški. Ni se ozirala na zlobne jezike otrok, saj ji je to dalo vedeti, da za takšno obnašanje niso krivi oni, ampak njihovi starši oz. mame. Vzgajajo jih v duhu, da je skrb za lastno higieno tudi britje in so dlačice nekaj umazanega, grdega in jih ženska ne bi smela imeti. Prepričana je, da je lepota nekaj kar prihaja znotraj nas, a žal mediji razmišljajo drugače. Dlačice, celulit, odvečni kilogrami, strije in ostale ''napake,'' ne bi smele biti merilo, ki določajo kdo je lep in kdo ne. Vsak človek si zaslužiti biti lep, srečen in samozavesten - pa če je kosmat ali ne.© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del