Quantcast
Radio1_v_zivo


Opazoval sinova med igro in ugotovil, da z njima ni nekaj v redu! Ko je ugotovil, kaj je narobe, mu je postalo slabo
OMG/WTF | 11. 8. 2020 8:37
Dvojčka imela dva različna očeta!
Ključne besede:     dvojčka    varanje    oče    test    šok    mama    otrok    razlika    oploditev    zdravniki
Slika je simbolična

Zgodilo se je pred leti, ko je oče opazoval svoja dva sinova - dvojčka in ga je kar naenkrat prešinila misel, kako je mogoče, da sta si vizualno tako različna. Kmalu je razliko med otrokoma opazila tudi mama, Mia Washington, ki pa je predvidevala, da sta še premajhna, da bi se videle podobnosti in da se bodo v času razvoja že še pojavile. Vseeno jima ni dalo miru, da ne bi obiskala klinike in o tem povprašala strokovnjake.

Odločili so se, da oče opravi preizkus očetovstva, kar se je paru zdelo povsem odveč, a sta kasneje spoznala, da je bila ta poteza še kako pravilna. Bila je razkrita resnica, ki je ni pričakoval nihče. Ugotovili so, da imata dvojčka Justin in Jordan različna očeta, čeprav sta na svet prijokala istočasno.


Pravijo, da je možnost, da imata dvojčka dva različna očeta 99,99 %

Zdravniki so preiskave opravili v laboratoriju v Teksasu in dejali, da česa takšnega še niso videli, a ni povsem nemogoče. Ugotovili so, da so bili materini jajčeci oplojeni s semenčicami dveh različnih moških. Pravijo, da je možnost, da imata dvojčka dva različna očeta 99,99 %.

Očetu nikakor ni bilo jasno, kako je to mogoče, ko mu je partnerka Mia priznala, da ga je v času, ko je zanosila, varala.

Ženski jajčniki lahko istočasno sprostijo dve jajčeci, semenčice pa imajo po ovulaciji 24 ur časa, da ju oplodijo. Spermiji lahko v ženskem telesu preživijo do pet dni. In če ženska spi z različnima moškima, se lahko zgodi, da zanosi dvakrat zapored.

Čeprav je slišati neverjetno, pa tak pojav ni tako zelo redek. Nedavne raziskave kažejo, da ima celo eden od dvanajstih dvojčkov dva očeta. Za to krivijo umetne oploditve, vse bolj svobodna razmerja in slabo spolno prakso.Par je po tem neljubem dogodku vseeno ostal skupaj. Oče je povedal, da ji je oprostil skok čez plot in namerava oba otroka vzgojiti kot svoja. Čeprav mu ni najlažje, bo skušal preboleti.

''Počasi gre na bolje. Nekaj časa bo trajalo, da si zopet začneva zaupati, kot sva si prej,'' je povedal.

Dvojčkoma bosta starša povedala, da sta polbrata, ko bosta dovolj stara, da bosta to tudi razumela.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del