Quantcast
Radio1_v_zivo


Letališče pretreseno, ko so ugotovili, kaj sta v kovčku skrivali ženski! Osebje je jokalo, ljudje pa so se križali
OMG/WTF | 10. 8. 2020 10:10
V kovčku sta imeli kosti pokojnega moža oz. očeta
Ključne besede:     kovček    letališče    kosti    pokojnik    šok    osebje    skrivanje    mama    hči    bizarno    letalo
V kovčku sta skrivali kosti pokojnega moža in očeta

Delavci na nemškem letališču si niso nikoli mislili, kaj bodo doživeli na dan, ko sta iz letala stopili dve ženski s sumljivo vsebino v kovčku. Šlo je za 74-letno mamo in njeno 52-letno hčerko, ki sta prileteli iz grškega mesta Solun, prestopili v Münchenu in želeli odleteti naprej proti Armeniji. A zalomilo se je že na pregledu, ko je kovček potoval skozi skener in pokazal nenavadno vsebino.

Delavec ju prosil, če ga lahko odpreta, pa tega nista želeli. Postali sta nervozni in se upirali. Delavec je poklical varnostnike in ostale sodelavce. Posredovala je tudi policija, saj sta ženski močno nasprotovali temu, da se kovček odpre. Naposled so le odprli kovček in v njem zagledali veliko škatlo. Odprli so jo in takrat je sledil šok. V njem so bile človeške kosti! Policija je dogodek takoj preiskala in kaj hitro ugotovila, za kaj se gre. Ženski sta v kovčku ''tihotapili'' kosti moža oz. očeta, ki je umrl pred 12-leti v Solunu. Želeli sta, da je pokopan v Armeniji, kjer se je tudi rodil in se odločili za sila nenavadno potezo. Njegove ostanke sta želeli prinesti v njegov domači kraj, a jima ta poteza ni uspela. 


Slika je simbolična

Na srečo nista bili morilki, le nevedni ženski, ki nista vedeli, kako naj to storita.
Policija in ostalo osebje na letališču so bili ob njuni iskreni zgodbi ganjeni in jima je uredila vse papirje, ki so bili potrebni, da posmrtne ostanke varno prinesejo v Armenijo, kjer je tudi družinski grob.

Očividka je povedala, da je tisti čas stala v bližini in od šoka prebledela, ko je videla, kaj so povlekli ven iz kovčka. Spominja pa se tudi, kako ganjeno je bilo celotno osebje, ko sta jima ubogi ženski zaupali svojo žalostno zgodbo.

''Videla sem, kako si policisti brišejo solze, jaz pa sem se križala, saj sem mislila, da gre za teroristki ...'' še pove očividka.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del