Quantcast
Radio1_v_zivo


Delal je na polju, ko je zagledal rdečkasto svetlobo! Doživel je neverjetno SREČANJE! Mnogi temu ne verjamejo!
Zanimivo | 3. 8. 2020 10:16
Kmetovalec pripoveduje, kako je izgledalo njegovo srečanje z Nezemljani.
Ključne besede:     nezemljani    bitja    zgodbe    kmetovalec    znanost    vesolje    
Zagledal je rdečkasto svetlobo, ki je postajala vedno večja.

Ljudje poročajo o ugrabitvah Nezemljanov že od leta 1960, mnogi pa tudi trdijo, da se to dogaja skozi celotno človeško zgodovino.

 

“Ugrabljeni” navadno poročajo o nenavadnih lučeh, postavah in izgubi spomina. Mnoge med njimi so kasneje hipnotizirali in v tem stanju so pripovedovali o nenavadnih bitjih, ki so na njih navadno opravljali medicinske eksperimente in preglede.Tudi o vesolju človeška domišljija ne pozna meja.


Mnogi preučevalci ugrabitev Nezemljanov verjamejo, da lahko dokaze o ugrabitvah v preteklih časih najdemo v raznih mitih in legendah. Človeška domišljija nima meja, in moč psihe je dokaj neraziskano področje, enako je tudi z vesoljem.


Večina ljudi težko verjame v tako nenavadne zgodbe, tisti, ki pa verjamejo, opisujejo nekatere skupne točke kot so nočne more, nezmožnost premikanja, nenavadne luči in obrisi nenavadnih bitij.


Nekateri ne verjamejo v Nezemljane.


Prvi medijsko popularni in znani primer se je zgodil zakoncema Betty in Barney Hill leta 1961. Zgodb o ugrabitvi Nezemljanov je sicer veliko, opisali bomo le eno izmed njih:


Antonio je bil brazilski kmetovalec. Delal je na polju, ko je na nebu nenadoma opazil nenavadno svetlo zvezdo. V svetlobi je opazil rdečkasto svetlobo in zdelo se mu je, da postaja večja. Kmalu je ugotovil, da gre za nenavadno plovilo, ki je pristalo na polju nedaleč od njega. Antonio je poskušal zbežati, a so ga pridržala približno meter in pol velika bitja. Bitja so poskušala z njim komunicirati, a ni razumel jezika. Nato so ga bitja odpeljala v ladjo in ga slekla. Nato so ga polili z nenavadno tekočino in ga nekaj časa pustili samega. Do sem je zgodba, kar se tiče nezemeljskih ugrabitev in glede na okoliščine, dokaj klasična. Antonio je trdil, da je do njega čez nekaj časa prišla izjemno lepa ženska s svetlimi lasmi in modrimi očmi. Z njim je imela spolni odnos in Antonio je dejal, da je, čeprav je bil zelo prestrašen, čutil neustavljivo željo po njej. Nekoliko kasneje so ga bitja peljala na ogled ladje in ga nato izpustila."


O tem ali verjeti v podobne zgodbe ali ne pa naj se odloči vsak sam - vsekakor so zanimive!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del