Quantcast
Radio1_v_zivo


Prekinil poročni obred - KAJ je naredil ženin v trenutku, ko bi moral reči DA ?! Njegovo dejanje si je ogledalo že več kot 350.000 ljudi!
Ljubezen in odnosi | 3. 8. 2020 6:52
Ženin je med obredom iz žepa vzel svoj mobilni telefon in začel objavljati na družabnih omrežjih!
Ključne besede:     poroka    Facebook    twitter    presenečenje    ženin    nevesta    obred    status
Prekinil obred in iz žepa vzel telefon.

Mlad par se je odločil za poroko, kar je nekaj povsem običajnega. Ponavadi je poročni obred zelo čustven trenutek, ki naj ga nič ne bi prekinilo ali kakorkoli uničilo, v tem primeru pa je med obredom ženin naredil nekaj “nenavadnega”. 

 

V trenutku, ko je matičar par poročil in sta oba rekla DA, je ženin iz svojega žepa vzel v roke mobilni telefon, si vzel nekaj trenutkov in posodobil svoj status na Facebooku in twitterju v “poročen”! Nevesta ga je čudno pogledala, kaj vendar počne, a je mirno počakala, da njen mož opravi svoje.


Šel je še dlje – delček obreda je nekdo tudi posnel. Tudi posnetek je seveda takoj objavil in hitro dobil več kot 350.000 ogledov.

Se mu je res tako mudilo? Očitno je komaj čakal, da vsem pove, da je poročen.


Med obredom, ko je ženin posodabljal svoj status, je matičar komentiral:

“Oh, Dana (ženin) posodablja svoj status na Facebooku,” gostje na obredu pa so se temu smejali. Nato je matičar še enkrat ponovil:

“Kot pravim, proglašam vaju za moža in ženo. Zdaj je uradno tudi na Facebooku,pa tudi v moji knjigi. Dana, lahko poljubiš nevesto!”Posnetek nenavadnega poročnega obreda.


Naslednji dan je ženin svoja dejanja razložil in objavil seveda tudi na Youtube kanalu, povedal je tako:

“Ko sem med obredom vzel iz žepa telefon in posodobil svoj status, s tem nisem presenetil le vseh gostov na poroki, ampak tudi Tracy (nevesto), saj ni vedela, kaj bom naredil!”


Njegova poročna objava je še vedno na njegovi Facebook strani, zapisal pa je tako:

“Stojim pred oltarjem z Tracy in le sekunda nazaj je postala moja žena! Moram it poljubit svojo nevesto!”

Zagotovo bosta v zakonu srečna, zdaj ko si je njun poročni obred ogledalo več kot 350.000 ljudi, četudi pol neznanih!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del