Radio1_v_zivo


Sodnik tako NENAVADNEGA primera v svoji karieri še ni obravnaval!
WOW | 23. 7. 2020 7:14
Napadalca sta zgrešila hišo
Ključne besede:     napadalca    mačeta    sexualna    fantazija    napačna    hiša    sodišče
Z mačeto v rokah se je pojavil v napačni sobi

Si predstavljate, da se zbudite sredi noči in ob vaši postelji stojita dva neznanca z mačetami v rokah? Verjetno bi bili vsi blizu srčnega infarkta.

Prav to se je zgodilo v Sydneyu v Australiji, prišlo je namreč do nesporazuma.  “Napadalca” sta bila namreč najeta, da prideta na dom presenetiti bodočega ženina, ki je imel sexualno željo, da doživi zrežiran napad v svojem domu.


Njegova fantazija je bila, da se sredi noči sreča z napadalcem oziroma vlomilcem, ki ga z mačeto lovi po hiši medtem, ko je on le v spodnjem perilu. Zanimiva fantazija, ki pa se je obrnila malce drugače.


Najeti par napadalcev z mačetami v rokah je enostavno zgrešil naslov
in sredi noči pristal v hiši nekoga drugega, ki nikakor ni imel niti približno podobnih sexualnih fantazij. Vstopila sta v napačno sobo in stala ob napačni postelji! Ko se je “napačna žrtev” prebudila, ji seveda ni bilo nič jasno. Napadalca sta hitro ugotovila, da sta se zmotila in to ni prava hiša, zato sta se na hitro opravičila in hitro odšla.


Prijavili so ju policiji in napadalca sta se morala zagovarjati na sodišču. K sreči je sodnik sprejel njuno razlago in opravičilo, kljub temu, da je bila situacija precej nenavadna in takšnega primera v svoji karieri še ni obravnaval.