Quantcast
Radio1_v_zivo


"Vsega je KRIVA ta zverina!" Je to sploh mogoče?! Maček jima je postavil življenje popolnoma NA GLAVO!
Zanimivo | 22. 7. 2020 7:35
Maček je največji krivec za ženino nosečnost
Ključne besede:     nosečnost    zlobni    genialni    maček    test    kondomi    
Maček je kriv, da je žena ponovno zanosila

Mlad par se je po naporni in rizični nosečnosti ravno razveselil prvega otroka, ko se jima je življenje rahlo zapletlo. Ker je bil dojenček še majhen, sta se odločila, da še nekaj časa ne bosta imela še enega otroka.

“Žena je začela jemati kontracepcijske tablete kmalu po rojstvu prvega sina, saj si res nisva želela kakšnih presenečenj.Ker pa se po the tabletih počuti slabo in je želela izgubiti tudi nekaj kilogramov, jih je nehala jemati.” je povedal novopečeni očka.

“Zdelo se nama je, da bo uporaba kondomov dovolj dobra zaščita...In tu nastopi najin maček!Ta je tako genialno zoloben in pameten, še danes ne morem verjeti, kaj je povzročil!”


Njun maček se vtakne v vsako stvar, ki jo imata v stanovanju – prekontrolira vse predale, vse sobe, vse luknje, nič mu ne moreta skriti, ker vedno vse odkrije in običajno tudi uniči.


Mož je njuno novo zaščito (torej kondome) spravil v predal v nočno omarico v spalnici. V istem predalu je hranil tudi knjigo, ki pa jo je maček vedno rad malo natrgal. To sta za mačkom sicer pospravila, razmetane kondome v predalu pa sta spravila nazaj v škatljico.

Ko sta si zvečer privoščila malo romance, v temi mož ni prav veliko razmišljal, avtomatsko je iz predala vzel kondom in ga uporabil. Minilo je nekaj tednov, ko je žena opazila, da ima kar nekaj očitnih znakov nosečnosti, zato je naredila test – in nato še enega, pa še enega in še enega, vsi so bili pozitivni. Kako se je to lahko kljub zaščiti sploh zgodilo?!


Nove nosečnosti nista načrtovala. Le kako se je lahko to zgodilo?


Nato se jima je posvetilo – takoj sta preverila vse kondome v škatljici in zavpila: “Presneti maček!”


Seveda je maček našel tudi to škatljico in jo malo prežvečil. S tem je uničil kondome, kar pa v strastnih nočeh nista opazila. Mož pravi, da je maček absolutni krivec, da je žena spet noseča. Mačka sta obdržala, otroka pa sta se kljub mačkovim zlobnim planom, na koncu zelo veselila.


“Presneti maček, nekega dne boš moral razložiti najinemu otroku, da si ti kriv, da obstaja
??je povedal mož.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del