Quantcast
Radio1_v_zivo


Varuška pristala v bolnišnici po tem, ko je 2-letniku storila tole! Starša komaj prišla do sape, ko sta izvedela za to
Zanimivo | 10. 8. 2020 12:41
Starša nista mogla verjeti, da mu je rešila življenje in bila hvaležna, da sta jo najela za varuško
Ključne besede:     varuška    sin    starši    jok    nesreča    avto    bolnica    tragedija    poškodba    okrevanje
Dečku rešila življenje in utrpela hude poškodbe

Študentka Caroline Maurer je skrbela za malega Foxa od njegovega 4-meseca naprej in se nanj močno navezala. Ko je imel 2-leti pa mu je rešila življenje, za kar sta ji njegova starša hvaležna še danes. 

Zgodilo se je, ko sta se sprehajala po ulicah Los Angelesa, le nekaj metrov stran od doma. Caroline je Foxa peljala v vozičku in medtem, ko je hotela prečkati cesto, je mimo pripeljal voznik z veliko hitrostjo in po vrhu vsega še prevozil stop znak. V naglici je porinila voziček stran in skočila pred avto, da bi zaščitila dečka. Uspelo ji ga je obvarovati, sebe pa je spravila v nevarnost.Zaradi prevelike hitrosti avto ni mogel zavirati in jo povozil. Utrpela je hude poškodbe po celem telesu, imela veliko zlomov in bila večkrat operirana. Več tednov je preživela v bolnišnici. Za voljo nje, je Fox utrpel le nekaj odrgnin in modric. Čakala jo je dolga pot okrevanja, saj je imela hudo poškodovani obe roki, vse skupaj pa je utrpela kar 80 % poškodb po celem telesu.

Starša Courtney in Bill sta neizmerno hvaležna, da ima sin ob sebi nekoga, ki mu je kot angel varuh. ''Njena predanost, srčnost in skrbnost je nekaj, kar si lahko vsak starš želi za svojega otroka,'' sta povedala. Ker je bila Caroline takrat še študentka in ni imela dovolj denarja za nadaljnje zdravljenje, sta zakonca na spletni strani You Caring začela zbirati sredstva za pomoč njenemu zdravljenju. Zbrali so več kot 50.000 dolarjev in ji pomagali, da si je počasi opomogla. Caroline dejala, da bi za dečka storila vse in ne obžaluje svojega dejanja, čeprav je tvegala življenje. Njene roke ne bodo nikoli več funkcionirale tako kot nekoč, a verjame, da si bo počasi opomogla.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del