Quantcast
Radio1_v_zivo


Sredi noči nekdo potrkal na vrata in izvedela je, KDO JE v resnici NJEN PARTNER: 8 let se ji ni sanjalo nič!
Ljubezen in odnosi | 20. 7. 2020 10:56
Na vrata potrkala ljubica, s katero je bil v razmerju 8 let
Ključne besede:     prevara    laži    posttravmatska    stresna    motnja    moški    dve    ženski
Moški ji je 8 let lagal!

Ženska, ki želi ostati anonimna, je svojega fanta spoznala preko svojih znancev, ko je bila stara 25 let. Bila je ljubezen na prvi pogled in bil je fant v vseh pogledih drugačen. Od njega je bila deležna ogromno pozornosti in nežnosti, česar ni bila vajena.

Po 9-ih mesecih pa šok – priznal ji je, da je med njuno zvezo spal s svojo bivšo. Kljub veliki žalosti je fantu afero oprostila, saj je želela, da njun odnos zraste in uspe. Ni pa ji bilo jasno, zakaj ji je to fant sploh povedal, lahko bi ji zamolčal, pa ni.

Preteklo je 8 let in naenkrat se je vse popolnoma spremenilo. Neke noči ju je iz spanja zbudilo močno trkanje na njuna vhodna vrata. Ker vrat nista želela odpreti, je oseba, ki je trkala, obupala in trkanje se je prenehalo. Fantu nočno trkanje ni dalo miru, svoji partnerki je rekel, da misli, da ve za kaj gre in da bo stvar uredil. Več informacij pa ji ni želel razkriti.


Naslednje jutro se je vrnil in partnerki povedal, da je ponoči trkala njegova bivša, ki je hotela, da ji izplača njen delež njunega skupnega domovanja. Trenutni partnerki ni bilo nič jasno, nič se ni ujemalo in zdelo se ji je, da ji laže. Zakaj bi se bivša prikazala sredi noči in to po 8-ih letih?

Ker je bil utrujen, ni hotel povedati ničesar več, sama pa je ves dan tuhtala, kaj se ji dogaja in zakaj ji laže. Zvečer se ji je posvetilo – edina možna razlaga je bila, da oseba, ki je ponoči trkala na njuna vrata, ni njegovo bivše, ampak kar trenutno dekle! Ugotovila je, da je to verjetno ista oseba, s katero je zadnjih 8 let, pa ne le to, z isto žensko je bil tudi 7 let preden je spoznal njo.

Ko je ugotovila, da je 8 let živela v popolni laži, ga je zapustila in se nikoli več vrnila. Sledili so zelo naporni meseci. Zapletla se je še v nekaj zvez, ki so bile vse nesrečne, z ločenimi ali poročenimi moškimi. Na koncu je ugotovila, da trpi za posttravmatsko stresno motjo, saj je kar 8 let izgubila z moškim, ki ji je vsak dan lagal.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del