Quantcast
Radio1_v_zivo


Sestri dvojčici pokazala fanta, v katerega se je zaljubila! Sledi šok, ko ji ona pokaže svojega ...
Ljubezen in odnosi | 20. 7. 2020 8:13
Poročili sta se z dvojčkoma!
Ključne besede:     dvojčici    dvojčka    par    zaljubljenost    šok    ljubezen    usoda    poroka    povezanost    družina
Zaljubili sta se v dvojčka in se z njima tudi poročili

Enojajčni dvojčici Brittany in Briana Deane sta od malih nog povezani, a si nista nikoli v življenju mislili, da se jima bo zgodilo nekaj, o čemer nista niti sanjali.

Neko poletje sta obiskali festival druženja dvojčkov v Ohio-ju, kjer se zberejo enojajčni dvojčki iz različnih krajev, se spoznavajo in skupaj preživijo prijetno popoldne.Tistega poletnega dne, pa se je usoda poigrala in tam sta bila tudi onadva. Enojajčna dvojčka po imenu Josh in Jeremy Salyers. 34-letnika si prav tako nista nikoli mislila, da bosta na festivalu, ki ga obiščeta vsako leto, spoznala dekleti, po vrhu vsega še dvojčici, ki jima bosta spodnesli tla pod nogami. In zgodilo se je ravno to. ''Nisem mogla verjeti, da sva se obe s sestro zaljubili v dva popolnoma enaka fanta. To mi vedno znova naježi kožo!'' Je povedala Briana.

Brittany je priznala, da je takoj po prihodu na festival opazila Josha in Jeremyja ter začutila nekakšno privlačnost. Briana ju sicer ni videla, a ji je sestra takoj povedala, da je videla najlepša dvojčka do zdaj. Čez nekaj časa je Brittany nagovorila sestro, da ji gre pomagati poiskati dvojčka, ki ji ne gresta z glave.Ko ju je našla pa se je zgodilo nekaj popolnoma nepričakovanega - obe dekleti sta se na prvi pogled zaljubili v brata. Josh in Jeremy sta bila presenečena, ko sta videla, kateri dve dekleti sta ju poiskali. Namreč tudi onadva sta ju opazila takoj ob prihodu na festival in začutila močno povezanost.Pari niso oklevali dolgo in hitro spoznali, da so si usojeni. Dodali so še, da je bilo to eno izmed najbolj čarobnih spoznavanj, ki so jih doživeli v svojem življenju.In zgodilo se je (ne)pričakovano. Fanta sta svoji dekleti zaprosila na Valentinovo. Kot je bilo za pričakovati, so se vsi štirje oblekli enako in si pričarali sanjsko zaroko.

Vsi štirje so se zaljubili na prvi pogled in se leto kasneje poročili.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del