Quantcast
Radio1_v_zivo


Ramšak & Roškar postaneta Pamšak & Poškar
Nagrajujemo | 17. 7. 2020 17:01
Prihaja PP Grill day, ko bo cela Slovenija zadišala po grill dobrotah iz Perutnine Ptuj!
Ključne besede:     Grill    Preutnina    Ptuj    dobrote    Ramšak    Roškar    show
P & P SHOW!

Letos poleti nas prebujata najbolj prismojena dvojica Ramšak in Roškar. Na kratko R & R, ki pa bosta za teden dni postala Pamšak in Poškar. P & P SHOW!

Zakaj?

Ker prihaja PP Grill day, ko bo cela Slovenija zadišala po grill dobrotah iz Perutnine Ptuj! Brez gneče prosim! Pekli bomo vsak pri sebi doma!
K sodelovanju bomo spodbujali tudi na Radiu 1!

Vsak dan bosta poklicala nekoga, ki se bo prijavil s ključno besedo »PP grill day« preko SMS-a na 051 300 300 in če se poslušalec ali poslušalka oglasi z »Živjo, Pamšak in Poškar«, dobi paket za piknik iz Perutnine Ptuj, da bo res pripravljen na vikend pečenja! Izbira je res velika in zakaj bi se morali odločati kaj boste kupili iz bogatega piknik programa Perutnine Ptuj, če pa lahko dobite vse. Od piščančjih čevapčičev, BBQ perutničk, do piščančjega Texas steaka in še in še. Zate, za vso družino in tudi prijatelje. Vse brez E-jev in brez aditivov za super lahkotni poletni piknik.PP GRILL DAY

Izberi svoj datum in sodeluj!

25. in 26. julija

MORDA SE NE MOREMO DRUŽITI NA MNOŽIČNIH PIKNIK ZABAVAH, lahko pa grilimo in se družimo s svojimi najdražjimi.

Pekli bomo v več državah, na več lokacijah, na isti dan oz. dva. Skratka, mednarodni dan grilanega pišeka. Zabavali se bomo. Virtualno. Primerjali in razkazovali svoje grilane dobrote in delili gril recepte svetu. Možnosti so neskončne: hrustljavo, medeno lepljivo, s pivom prelito, v slanino odeto, s sirom nadeto, fino na palčki ali čisto na hitro pečeno … Podelite perfektne piknik lokacije in najljubše kotičke domačih teras. Sodeluj tudi ti! Več nas bo, boljše bo!

Ne bomo tekmovali, temveč cel dan pekli na žaru in uživali v grilanem pišeku. Grilili bomo vsak zase, na svoji lokaciji. Prijaviš se v komentarju objave PP GRILL DAY na FB Perfekten piščanec.

Navodilo za sodelovanje:

Izberi svoj datum. Na žar vrzi nekaj iz programa Perutnine Ptuj, kar ti je pač najljubše. Pofotkaj ali snemaj in dokumentiraj na svojem FB profilu. Objavam na svojem FB dodaš ključnik »ppgrillday« in tako sodeluješ v žrebu za bogate PP nagrade. POGOJ ZA UDELEŽBO V NAGRADNEM SKLADU: Sliko z dogodka objaviš na svojem Facebook profilu s #ppgrillday in nam pošlješ link svoje objave na zasebno sporočilo. Za sodelovanje prvih 1000 udeležencev prejme PP grill majico, paket izdelkov PP Piknik in navodila.
 
Več na njihovi Facebook strani

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del