Quantcast
Radio1_v_zivo


Zapustil jo je takoj po rojstvu prvega otroka! Njegov RAZLOG je naravnost bizaren!
OMG/WTF | 3. 7. 2020 10:08
Le 7 tednov po rojstvu njunega sina, je partner utrujeni mamici rekel, da se želi raziti
Ključne besede:     starši    partner    razhod    utrujena    mamica
Zapustil jo je, ker ni bila naličena

Obupana mamica je iskala pomoč in nasvet na svetovnem spletu, kjer se združujejo novopečene mamice celega sveta. Iskreno je povedala svojo zgodbo – s partnerjem sta bila skupaj 2 leti in pred kratkim sta prvič postala starša.

Le 7 tednov po rojstvu njunega sina, je partner utrujeni mamici rekel, da se želi raziti. Razlog za to je milo rečeno trapast in rahlo nenavaden!


Začel je z besedami: “Razumi me, stvari so se spremenile, odkar imava otroka. Ne ljubim te več, ne čutim več tako kot sem čutil prej. Najbolj pa me moti, da odkar si postala mama, ne skrbiš več zase in svoj videz. Posvečaš se le še otroku, nase pa pozabljaš. Nikoli več se ne naličiš, doma si v razvlečenih oblačilih, pozabiš se redno depilirati...čisto si se zapustila! Tudi zame nimaš več časa”


Šokirana nad partnerjevimi besedami in obnašanjem, je mlada mamica čisto znorela! Tudi ona mu ni ostala dolžna, saj so jo njegove besede zelo prizadele!


“Najin sin je star manj kot dva meseca, zbuja se na vsaki dve uri, hranim ga in skrbim zanj, ko malo zaspi, počistim še vso hišo, psa vozim na sprehode, za tabo pobiram prazne steklenice piva, ti prideš po službi domov, si vzameš 10 minut za sina, nato pa si najdeš drugo okupacijo! Nimam časa za ličenje, nimam časa za britje, niti minute nimam zase! Lahko bi mi kdaj pomagal, vsaj pri hišnih opravilih ali pa vzel sina in psa in šel z njima na daljši sprehod. Medtem bi se jaz lahko v miru stuširala, obrila, naličila in preoblekla! Kako se ti zdi? Ti ne pade na pamet, kajne?!”

Ugotovila je, da s takšnim moškim ne bo dobro shajala, zato mu je zvečer v postelji obrnila hrbet in se posvetila svojemu sinčku. Pomislila je “Lahko sem nenaličena, nepobrita, pa tudi utrujena, pomembno je, da bom sinu dobra mama! Otroka to zagotovo ne moti, rabi le ljubečo mamo.”

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del