Quantcast
Radio1_v_zivo


Izzivali so ga, da je debel in ima velik nos! ''To kar so kirurgi naredili iz njega, je nedopustno,'' pravi javnost
OMG/WTF | 7. 7. 2020 12:30
Nekoč je bil znan pod vzdevkom ''živi Ken,'' danes pa je postal ''živa Barbika''
Ključne besede:     Rodrigo    Alves    Ken    Barbika    operacija    videz    bizarno    sprememba    spol    lepota    kirurgija    plastika
36-letnik je postal ženska!

36-letni Rodrigo Alves je odraščal v Braziliji in imel nadvse težko otroštvo, saj so ga v šoli nenehno zafrkavali, da je debel in ima velik nos. To ga je zaznamovalo. Vedel je, da mora nekaj spremeniti in tudi je. Pri 19-ih letih je odšel študirati v London in tam ostal vse do danes.

Nikoli si ni želel biti slaven, a so ga številne operacije pripeljale do tega, da so ga ljudje začeli ustavljati in se slikati z njim, saj je bil videti kot živa lutka in kaj hitro se ga je prijel vzdevek ''živi Ken''.Z lepotnimi operacijami je postal obseden 8 let nazaj, saj ni bil nikoli zadovoljen s tem, kar je videl v ogledalu. Po več kot 70-ih lepotnih operacijah se je popolnoma spremenil in postal živa lutka. Popravil si je že skoraj čisto vse: od oči, do nosu, ličnic, brade, trebuha, nog, ... in še bi lahko naštevali. A pravi, da se še ni ustavil in bo z operacijami zagotovo še nadaljeval.Svoje življenje je popolnoma posvetil lepotnim operacijam in za to odštel že vrtoglavo število denarja:

8.000 funtov za botoks in filerje

3.000 funtov za operacijo nosu

3.000 funtov za liposukcijo 

10.000 funtov za prsne vsadke22.000 funtov za ''lažne'' trebušne mišice 

7.000 funtov za lasersko odstranjevanje

7.000 funtov za filerje v ramah

5.000 funtov za transplantacijo las

6.000 funtov za obdelavo mečnih mišic

28.000 funtov za odstranitev 4 reber
''V svoji koži se nisem nikoli počutil prijetno, zato sem se odločil, da nekaj spremenim. Postal sem živa lutka oz. Ken. Zdaj po 36-ih letih pa sem začutil, da je čas za nov korak. Postal sem ženska in počutim se neverjetno ženstveno ter lepo,'' je povedal in dodal, da je od nekdaj čutil, da ima v sebi ogromno ženske energije. Zdaj se počuti bolje kot kdarkoli prej. Nič več ''živi Ken,'' zdaj je postal ''živa Barbika''. Znova je legel pod nož, saj je bil čas za korenite spremembe. Obraz si je preoblikoval v bolj ženstvenega, si povečal prsi in popravil še kar nekaj ''stvari,'' ki mu dajejo izgled ženstvenosti. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del