Quantcast
Radio1_v_zivo


Natakarja obtožila za nesramno obnašanje, ko se zgodi preobrat! Nagradili so ga z 90.000 EVRI!
OMG/WTF | 1. 7. 2020 9:28
Mislila, da bo ZMAGALA in bo zaradi nje izgubil delo, na koncu pa mastno zaslužil!
Ključne besede:     donacija    odgovorni    natakar    tečna    stranka    maske    korona    virus
Amber Lynn Gilles ni upoštevala natakarjevih opozoril

V Ameriki je zaradi epidemije koronavirusa umrlo že več kot 125.000 ljudi, potrjenih okužb pa je 2,5 milijona. Kljub strašljivim številkam pa Bela hiša še kar vztraja, da je nošenje maske osebna odločitev. Prav tako se predsednik Trump pretvarja, da epidemije ni in ne sprejema nobenih potrebnih ukrepov za zajezitev epidemije. Osebno tudi nikoli ne nosi maske, s tem ni dober zgled Američanom, prav tako ne nosijo mask Trumpovi podporniki.


Guverner New Yorka Andrew Cuomo ameriškega predsednika že poziva, naj pripravi izvršni ukaz in naj vodi državo s svojim zgledom tako, da si nadene masko.


Kljub vsemu se veliko Američanov zelo dobro zaveda, da je že zadnji čas, ko je nekako treba zajeziti epidemijo in takšni vestno nosijo maske. Ponekod v New Yorku so maske obvezne že vsaj dva meseca, prav tako so obvezne v kalifornijskem mestu San Diego.


Do incidenta pa je prišlo v svetovno znani kavarni Starbucks v San Diegu, kjer si zelo neprijetna in nesramna stranka Amber Lynn Gilles ni želela nadeti maske! Uslužbenec kavarne Lenin Gutierrez jo je prijazno opomnil, da si mora masko nujno nadeti sicer ji ne bo postregel, Amber Gilles pa je izgubila živce in se na vso moč uprla. Šla je še dlje in mladega Gutierreza skušala očrniti na Facebooku.


Dosegla pa je čisto nasprotni učinek – na družabnem omrežju Facebooku so se ljudje združili in speljali spletno kampanjo v podporo  mlademu Leninu Gutierezzu. Tako so njegovo odgovorno ravnanje nagradili z zbranimi donacijami v višini neverjetnih 90.000 evrov.


Mladenič se je vidno presenečen nad tako veliko podporo, iskreno zahvalil vsem donatorjem in priznal, da bo z zbranim denarjem lahko končno uresničil svoje sanje.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del